![]() |
|
307 marş sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emre2323 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2015 Saat 21:44 |
ilginiz için teşekkürler ama ne olur ne olmaz diye yarım depodan aşşağı binmiyorum arabaya. bugun ustamla da konuştum immobilizer ile ilgili olabileceğini söyledi. detaylı bakmamız lazım dedi.
|
|
![]() |
|
emir16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ismail kaya o dedigin viiin sesi bendende geliyor araç calisiyo stop ediyo benzinmi yok acaba ama ben en son 30 liralik atmistim 2 hafta önce bu viiiin sesi benzinden kaynaklaniyosa gidip benzin alacam yoksa kurtarici cagircam
![]() |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benım dusuncem aracın deposundakı benzın cok az oda fıtreye pislik bırıktırıyor ve benzin motora pompalanamıyor benzın pompası kontagı ılk cevırdıgınızde motora benzın pompalıyor dıkkat edersenız vınlayan bır ses duyacaksınız muhtemelen calısıyordur tabı bır dusuncem daha var bu arac lpg li ve ilk calıstırmada benzınle calısması gerekıyor ee lpg yı kesıp benzıne gecırıyormu gecırmıyormu kontaktör valfımı ney ısmınıde bılmıyorum arızalıysa benzıne stop edınce gecırmıyor olabılır depon en az ceyrek depo olsun bırde lpgcine git mekanızmayı kontrol ettır
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Emre2323 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Sanirim dediginiz gibi. Ateslemeyi kesiyor. Bilgisayarda da hic bir ariza kodu vermiyor :) iste mazallah trafikte yolda kalsak 1 dakika beklemek zorunda kalicaz ve cok kufur yicez :)
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım böyle birşeyle karşılaşmadım banada böyle bir olay gelmedi daha önce yardımcı olamıcam ama en kolay yolu aracını cihaza bağlattır sorunu neyse zaten direk ortaya çıkar ama şunu diyebilirim kapıları kilitleyen beyin kontağına bağlı olan modelse eğer pejo değilde mercedeste yaşamıştık bu olayı kontağa bilgi aktarmıyordu merkezi kilidin beyni kendini korumaya alıp aracın ateşlemesini durduruyordu merkezi kilit beynini yeniledikten sora kapıların açıldığını iletmeye başladı ve bunu okuyan ımmobilizer aracın çalışması ateşlemesini gerçekleştirdi
|
|
change
|
|
![]() |
|
Arkadaslar yardim edebilecek kimse yok mu ?? Boyle bir olayi yasayan da mi yok? En azindan fikir verebilecek kimse ?? Keske kiz adiyla yazsaymisim. Hemen cevap gelirdi...
|
|
![]() |
|
arkadaşlar herkese merhaba. aracım 307 1.6 XT benzin&LPG li. kaç zamandır aklıma takılan bir şey var ama geçer diyip önemsemedim.
Olay şu: şimdi marşa bastığımda erken bırakırsam araba normal olarak çalışmıyor, bir daha kontağı çevirip marşa bastığımda araba çalışmıyor. 4-5 defa daha denediğim zamanda çalışmıyor. anahtarı çıkarıp, kapıları kilitleyip, 1 dakika beklediğimde( KM ışığı söndüğü zaman) tekrar denediğimde bu sefer çalışıyor araba. sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir ? veya araba otomatik olarak korumaya mı alıyor kendini ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |