![]() |
|
önerilerinizi bekliyorum... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2015 Saat 20:18 |
![]() 30.000 k sis farlarima asagidaki mercekleri montajlamak ve karartma yapmak.Tamponuda cikma sisli tampon yada peugeot marketten boş ama sisleri kesik olanlardan almak istiyorum sizce nasıl olur yapilan masrafa deger mi ? ![]() ![]() |
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Far karartma yapmak iyi olur gümüş gri araçta iyi gidiyor siyah ağırlıklı uygulamalar siyah renk boğmuyor gümüş gri rengi yani isabetli olur far karartma yapmanız beraberinde fara mercek uygulamasıda yapabilirsiniz açılmışken oda ayrı bir alternatif olur.Bunun yanı sıra araca angel da tavsiye edebilirim çok yakışacaktır bütçe varsa düşünün bence.Örnek resim atabilirim fikir için.Tamponu GTI tampon yapmak için değiştirmek istiyorsanız eğer olabilir.Bence bu şekildede güzel masrafa gerek yok ama tercih sizin çıkma işi sıkıntılı orjinal çıkma bulursanız ne ala ama zor çıkmalarda yan sanayi oluyor ayırt etmekte zorlanıyor ınsan anlaşılmıyor yani ve çıkmacılar sıfır yan sanayi tamponda daha fazla fiyat çekiyorlar.
Gümüş Gri 206 da örnek angel farlar. ![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben sadece sisleri karartma ve mercek yapicam farlara yapan biri vardı forumda biraz bakip araştırdım ama ben okadar detayli kesimli bir isin altindan kalkamam diye farlari ellemicem gti tamponada baktım ama zaten sislerim filan daha birkaç aylık o yuzden cikma yada sisleri kesik tamponlardan dudüşünüyorum çünkü sissiz tamponu kestirdigim için malum el yapimi işlem oldugundan dolayı aciklik ve tam oval bir kesim olmadigindan moralimi bozuyor. Umarım anlatabildim
![]() |
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Anladım şimdi mercekli alsaydınız keşke direk sisleri hazır olarak sonradan uğraşmazdınız.Ayrıca sırf açıklıklar yüzünden yeni tampon alıcaksanız artık olmuş bence bozmayın derim ama hoşuma gitmiyor dıyorsanız haklısınız tabi sisli ithal tamponlardan bir tane alın 70-80 TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam işinizi görür çıkma zor denk gelıyor orjinal ama tabi çıkmada direk gri renk bulma şanzınızda var bi piyasa yapın dolaşın yinede.Bana sorarsanız araç gayet güzel duruyor düşündüğünüz şeyler ince ayar gibi olucak fazla göstermicek kendini zaten yapılmış şeyler tekrarını yapmış olucaksınız.Buna ediceğiniz masrafla bence olmayan farklı şeylere girişin angel düşünün yanlışta anlamış olsam güzel gider sizin araca :)
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Aslinda kafamda mercekli sis almak vardi ama burdan gene önerilerinizi alalim dedik cogunluk normal sis taraftari olunca siparisimiz o yonde oldu peugeot markmarket bos sisli tampon 80 fakat boyali olmuyor demi onlar. Birde açıklıkları neyle doldurabilirim angellerida dusuncem
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Boyalı olmuyor astarlı sadece bildiğim kadarıyla yanı olması gereken bu astarlı yollamaları lazım.Boya 150 TL arkadaş boyattı geçenlerde 206 ön tamponunu.Mercekli istiyosan hocam sana önerim şu olabilir elindekileri sat bir takım mercekli sis al geriside dediğim gibi tampon işi.Açıklıkları macun yada plastık tampon tamırı yapan yerler duzeltebilir ancak yine boyaya girmesi lazım o yuzden kendınden sisli tampon almak daha mantıklı o işe girdikten sonra.Mercekli yada normal kişiye göre değişir keşke istediğini alsaydın ama bulunur bir yolu onun o kolay.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bakalim yapcaz inşallah biseyler fikirler için çok teşekkürler...
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |