![]() |
|
a101'e gelen oto teyp ???? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2015 Saat 16:26 |
http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir_GelecekHafta.aspx?SolBannerID=285 yarın bu teyp geliyo alıp kullanan varmı daha önceden alınırmı????
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok güzel ürünler var merkez de olsam kesin alırdım..
|
|
![]() |
|
TRK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Çok güzel ürünler var yalnız. Sadece teyp değil kamera ve el süpürgesi de kullanışlı olur diye dusunuyorum. Ayrıca cam içinde su var geçen hafta carrefour dan 10 TL ye almıştım.
![]() |
|
2005 Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Teyp basit bir teyp ilk defa gorduğum bir marka bende buna benzer birşey vardı bır zamanlar ama türk malıydı benımkısı bırazdaha kalite bunlardan çok birşey beklemıyorsananız alıp takabilirsiniz ama şımdıkı araçların orjınal teybı bunlardan kat kat ıyı he kaset çalar falan varsa üzerinde aracın böyle bırşey fiyatının uygun olması avantaj olduğundan alınıp kullanılabilir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
206quik09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206quik09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
seste problem yaşayabilirsin dikkat et o konuda dostum
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
aldık bi arkadaşa aynından kapılara 2 tane 13 cm arkadada 2 adet oval kolon var rahat kaldırıyor he orjinal yeni araçlardaki gibi öyle bol baslı ses sistemi varmış gibi çalmıyor ama onuda hallettik bi anfi aldık 500 watlık 4 kanal 50 tl ikinci el ön kapıdaki 13 lükleri söküp yerine mid bas taktım 13leri arka kapılara aldım arkaya 2 adet daha oval kolon taktım gayet verimli bir ses var şuan araçta subwoofer gibi bas sesi dahi var unuttum başta aciko 5014 eko ile kullandım onlada 2 oval 2 13 cm kapı kolonlarını taktım güzeldi ama bimeksin sattıklarına bak derim ordada güzel ürünler var kaliteli
|
|
change
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
kardeş ben baktım bugün ürünlere. süpürge için gitmiştim daha çok. ama malesef kalmamış. bir kaç tane a 101 e gittim hiçbirinde yok. baktım cam suyu var 5 lt si 5 tl. aldım bi tane. bir de tras makinası vardı 16 tl ye. onu da aldım. kompresör de kaliteliye benziyordu. ama teybi pek tavsiye etmem.
|
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Bende süpürge alacaktım cumartesi bakcam ama yüzde 99 kalmaz :) |
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
a101 deki magaza sorumlusuna söylediğiniz zaman yakındaki mağazalarda varsa getirtiyolar (yani bizim burda öyle) yok die geri dönmeyin :) :)
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Kardes bu teypten babamin arabasina almistim a101 den orta halli bisey tabi pionerr gibi olmas ama anfi cikisida mevcut kumandali usb li fena degil yani butcene gore iyi alternatif oneririm yani
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |