![]() |
|
cd çalar üzerindeki tuşlar çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2015 Saat 19:23 |
güncel
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eminim daha once bu sorunla karsilasan vardir. Birkez daha guncel
![]() |
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
yanlış anlattım heralde yol bilgisayar tuşunda sıkıntı yok. sadece teyp üzerindeki tuşlardan menüye falan giremiyorum. tuşlar çalışmıyor.
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
şimdi bu sigortayla ilgili gibi, yol bilgisayar tuşuyla cd çalar düğmeleri aynı anda çalışmıyorsa ve radyo çalışıyorsa benim aklıma bu geldi.
|
|
![]() |
|
kimsenin başına böyle bir durum gelmedi mi yahu :)
Düzenleyen xmen - 18 Ocak 2015 Saat 12:23 |
|
![]() |
|
arkadaşlar aracımda 6 lı cd çalar var. 5 li olan kısım zaten çalışmıyor çokta lazım değil zaten. ama tek cd çalar olan kısım düğmeleri bozuldu çalışmıyor. sadece power tuşu çalışıyor. yol bilgisayarını kontrol edemiyorum tuşlar basmadığı için. bozulmasının sebebi ne olabilir. başına böyle birşey gelen var mı?
Düzenleyen xmen - 18 Ocak 2015 Saat 12:22 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |