![]() |
|
Lastik değiştirdim ama.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mnc106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2015 Saat 16:56 |
Arkadaşlar bende 195.45.15 jantlar vardı onları satınca sac jantları taktırdım lastik ebadı iste 175.65.14 ama araç yürümedi ve arka tekerler duman çıkarırcasına sürtüyo. Ben jantları flanşlarıyla verdim sorun ondan kaynaklımıdır ? Sac jantlar orjinal Peugeot jantı yani lastik ebadı iste düşürmemize rağmen anlam veremedim yardımlarınızı bekliyorum
|
|
1♡6
|
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lastik ebadıyla alakalı. 165-65-14 olması lazım. 175 sürtüyor.
|
|
![]() |
|
Mnc106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Flanşla bi alakası yokmudur acaba
|
|
1♡6
|
|
![]() |
|
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nereye surtuyor o onemli camurluga mi yoksa icten mi
|
|
Loading...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |