![]() |
|
307 elektrikli katlanır ayna sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2015 Saat 22:03 |
arkadaşlar merhaba oturduğum semte sağ aynayı diğer araçların aynalarına çarpmadan girip çıkamadığım için sağ ayna artık açılamıyor açılmaya çalışıyor ortada kalıyor veya açılıyor ama durmuyor arkaya ters dönüyor bu mekanizmayı daha önce sökmeyi deneyen onarmayı deneyen oldu mu?
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
doğan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2015 Konum: hakkari Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde 307 xr yani en düşük paket ama katlanır ayna işareti var ama basıyorum olmuyor. Bu özellik varmı yokmu bilmiyorum ama katlanır ayna olmasaydi da o işarete yer verilecegini sanmıyorum bu konuda bilgi sahibi olan banada yardim edebilirmi.
nasil aktif edilir bu ozellik yada |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
üstad buton boşta olabilir belki ama inanırmısın manuel olsun başın ağrımasın şimdi aynayı manuel olarakta açamıyorum açtığımda rüzgar aynayı tekrar kapatıyor bir iki yere gösterdim çözemediler bakalım ne çıkacak ustalara bir sorum daha var bu aynaları kontrol eden bir devre falan mı var acaba ?
zira şimdi şöför tarafı da gitti tam kapatıyor bazende tam kapatamıyor kafayı yiyeceğim :Ç
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
arkadaşlar havalar ısınınca düzeldi sorun söktük yağladık ama sanırım ayna motorları artık yorulmuş baktık olmuyo değiştireceğiz
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok maliyetli değil zaten benim aracim 206 sanirim elektrikli aynam 60 70 civari biseydi sol aynamin görüs ayarlamasi oluyo ama acilip kapanma manuel sag acilip kapanir aktif durumda hala
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
aynen üstad 60 liraya buldum nette iyice sorun çıkarınca değişicem
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |