![]() |
|
307 den gelen garip ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2015 Saat 15:50 |
|
aracım motor soğukken ya da sıcakken, ya da klima açıkken ya da kapalıyken fark etmiyor, rolantide iken sağ önden, ortalama olarak torpidonun oralardan tahmin ediyorum, tırrrrrrrrr diye bir titreme var, az değil, hayli yüksek seste bir titreme sesi, gaza hafif bastığım zaman ses gidiyor, bu ses motor soğukken sanki daha fazla oluyor, ama geçmiyor, sinir oldum, nereden geliyor olabilir?
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
herşeyden olabilir. torpidonun içindeki bir plastik bile titreşimle ses yapabilir. tırrr diyince akılda hiç canlanmıyor
![]() |
||
![]() |
||
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
Rolanti sensöründen gelebilir. Kaputu açıp bakabilir misin? Eğer rolanti sensörünün ne olduğunu bilmiyorsan google görsellerden bakabilirsin.
|
||
![]() |
||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
|
torpido bomboş :)
|
||
![]() |
||
|
hocam bununla ilgili olduğunu sanmıyorum, çünkü titreşim olduğu zaman ses geliyor, senin dediğin gibi olsa rölantide sorun olur bence, yanlış mıyım? |
||
![]() |
||
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
Yanlış. Şuan benim araçta da benzer sorun var tırrr şeklinde ses geliyor dediğiniz noktadan. rolanti motorunda sıkıntı var ötme yapıyor araç ısındığında ama devirle ilgili hiçbir şikayetim yok. Mesela yüksek hızda 110 120 de çok aşırı ötüyor. Parçacıda fiyatını sordum 50 TL yan sanayisi 100 TL orjinaline fiyat verdiler. Bu ay değiştiricem. Elektrikçiye değiştirmesek temizlesek sorun gider'mi diye sordum ses gitmez dendi. Ayrıca fikir vermek açısından söyledim ben belki rolanti motorunda sıkıntı yoktur bilemicem
|
||
![]() |
||
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ayni ses bende de mevcut giderken degil de ayagimi gazdan cektigimde onlerden biyerden.sanki.bi bosluga civata dusmus gibi bi ses gelio
|
||
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
||
![]() |
||
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
|
kardeşim bendede vardı aynı ses kayışı değiştirdim kalmadı birdekayışı değiştirdikten sonra tam oturtması gerek yoksa yine yapar fakat benimki birazdaha kayış sesi gibiydi zaten
|
||
TEŞEKKÜRLER
|
||
![]() |
||
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Krater muhafazası varsa ona bakabiliriz yada altta gevşeyen bir cıvata cam suyu deposuna bak farını kontrol et vidası gevşemiş olabilir yada yan aynaya bak o titreyebilir kapı içindeki klipsler olabilir
Düzenleyen 206x-line - 14 Ocak 2015 Saat 01:20 |
||
![]() |
||
erdincs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2015 Konum: universite Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
|
Ayni problem benim 307 de vardi bakimdan sonra yapti bu problemi nedenini biraz arastirdiktan sonra buldum hava filtresi hortumu motora temas ediyorsu dolayisiyla motor calisirken ister istemez ses yapiyodu neyseki kelepceyle hortumu sikica bagladim problem cozuldu
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
O bahsettiginiz ses bir sorun degil. On sag davlumbazin icinde bulunan bir parcadan geliyor o ses. Yakitla ilgili oldugunu hatirliyorum ama uzak kaldim piyasadan ve yaslandim
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |