![]() |
|
ARABAMA NAZAR DEĞDİ :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2015 Saat 11:01 |
||
Gözümden bile sakındığım yeni boyattım diye sırf onun için kapalı garaj yaptığım arabamla dün yolda giderken yandaki arabanın attırdığı taş serçe parmağı tırnağı kadar boyayı attırdı
![]() ![]() hemen arabadan indim baktım ama iş işten gitmişti ... bir şey de diyemezsin yol hali.. Artık bana boyacının yolları gözüktü rötuş boya için...
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
geçmiş olsun o kadar olur ya takma kafana sağlığın daha önemli düşme o kadar arabanın üstüne
|
|||
![]() |
|||
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Gecmis olsun
|
|||
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
sorma yaa dünden beri canım sıkkın ... |
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
SHQIPTAR
|||
![]() |
|||
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
||
Ne kadar cok ustune dusersen o kadar aksilik çıkıyor. Bosuna dememişler sakinan goze cöp batar diye
|
|||
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|||
![]() |
|||
||
sana katılıyorum... herkez bana aynısını söylüyor da artık o araba benim parçam olmuş...
|
|||
SHQIPTAR
|||
![]() |
|||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
üstüne düşmemek elde degil seni anlıyabiliyorum ben yeni evime taşındım kapalı garajdaydı onceden arabam şimdi sokaga bırakıyorum aklım hep onda geçen soguklarda gidip üstünü örtecektim şerefsizim o derece
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
SHQIPTAR
|||
![]() |
|||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
||
allah daha büyük dert vermesin, ben napıyım , arabama 1 ay önce sarhoşun biri çarptı evin önünde park halindeyken , 1 aydan beri hala ustada. ufak tefek boya atmasını kafaya takmamak gerek beterin beteri var.
|
|||
![]() |
|||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
||
can sağolsun daha kötüsüde olabilirdi..yine senin serçe parmağı kadar olmuş.Benzer olay da 2 sene önce benim başıma gelmişti.Arabayı yeni alırken maşbiryelleri önceki sahibinden sürtmüş bi vaziyette almıştım..2-3 ay sonra düzelttirim dedim.Neyse halletik 1 gün sonra motorun biri geldi tam dönerken yeni boyanmış maşbiyere vurdu bi avuç kadar maşbiyeri parçaladı..Malesef tekrardan düzeltirdim.İnsanın başına her an her şey gelebiliyor..
|
|||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|||
![]() |
|||
||
Benim üzüldüğüm hep aksilik beni buluyor sürekli arabayı kullanan biri Değilim haftada 1 gün Pazarları gezerim onda da olmayan kalmadı ..
Daha yeni boyanması ve keyfini süremeden aksiliklerin olması beni üzüyor ... Tabiki ALLAH beterinden korusun... |
|||
SHQIPTAR
|||
![]() |
|||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
||
en azından benim komşunun piskopat oğlu gibi kapına kapı eşik mermeri atılmamış. Aracımı aldıktan 2 ay sonra komple pasta cila cektirdim ufak tefek rutuşlarını yaptırdım kız gıbı oldu aracımaldım. akşam evin önüne cektim garaja almaya üşendim. 2 gün öncede benim köpek karşı komşunun sokak kedilerini kovaladı baya birini yakaladı ağzından aldım. Sabah evden cıktım baktım her taraf mermer bu ne dedim kapıdan habersiz kafayı bir kaldırdım kapıda 20*50 cıvarında mermer oturma izi 2 saat munbakaşa tabi adamın deli raporu var bişede yapamıyosun. senin ki yine ufak ama yinede gecmiş olsun :(
|
|||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
||
Geçmiş olsun. Bende aslanıma çok aşırı düşkünüm geçen gün verniği atmış el kadar, ciğerim cız etti vallahi :(
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
||
Gecmis olsun abi yaaa valla üzüldüm :(
|
|||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|||
![]() |
|||
||
sorma yaa daha siz göremeden defolandı arabam...
|
|||
SHQIPTAR
|||
![]() |
|||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
||
O kadardan bisey olmaz abim allah buyugunden korusun görüşelim bi ara
|
|||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |