![]() |
|
10000 e kadar alinik arac |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2015 Saat 22:44 |
arkadaslar 6 ay once aracimi satmak zorunda kalmistim ve bi ara almaya niyetlendim nasip olmadi bulundugum sehir kucuk oldugu icin arac almayi dusunmuydm esimin rahatsizligi yuzunden surekli arac kiralamak zorunda kaldim ve tak etti canima belirttigim fiyata kadar arac almak istiyrm baktim sitelere kararsz kaldim
|
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
Yek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiat Uno öneririm abi yakıtı düşük ufaktanda karizması var bence :) Doğan broadway alacağına Uno bence..
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
temiz bir brodway işinizi görürü bence yakıtıda az tofaş serisinin yakıtı fazla ford eskort alabilirsin oda güzeldir
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
arkadaşlar benim düşüncem şahine doğana brodway e vericeğime
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-bakay-otodan-rover-216si-masrafsiz-2016ya-kadar-muaneli-189558375/detay/ şöyle bir rover alsam diyorum
|
|
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
rover güzel araç fakat parça sorunu yaşama ihtimalin olabilir..birde güneşyen ön konsol ve kapı konsolları kabarma yapıyor.
suzuki swift te bakabilirsin..
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Tipo tavsiye ederim, hem tip de var araçta. Satacağın zamanda zorlanmazsın.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
yangsagan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yangsagan
Bence; parçası bulunmayan hatta artık olmayan bi rover almak biraz riskli. Bazı parçaları civic ile uyumludur. Ama yine de en ufak bir parça bulmak çok zor olur.
Tipo, uno, brodwat, tofaş parça işi kolay ama sonuçta eski araçlar. Benim tavsiyem eğer kalabalık aile değilseniz. 206van, corsa van düşünebilirsin. Dört kapısından hiç bir farkı yoktur. Sadece her yıl muaynesi var. Bir de vergisi biraz yüksek. Yine de düşünmek te fayda var. |
|
![]() |
|
oktan24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Düşünürsen bende 206 van var camli koltuklu
|
|
![]() |
|
dediğiniz gibi o fiyata güzel araçlar var km muhabbeti ve özellikle dizel araçlar kaş yaparken göz çıkarmayalım sonra:)
|
|
|
|
![]() |
|
alpii1982 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpii1982
Merhaba.bence saxo al
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
al bi bro geç yürütmesi kolay bakımı kolay,
geçmiş olsun bu arada
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
rebel_43 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
al satçı değilsen temiz bi rover bakabilirsin.yedek parçayı sorun yapmışlar...öyle bir sorun yok.kaldı ki araba ingiliz arabası doğan şahin gibi arıza yapan bi araç değil
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Rover fiyatına göre derli toplu güzel araç çokta dandik değil ama gerçekten yedek parça sıkıntısı yaşatır nadir zaten bu araçlar.Subarularda falanda yedek parça sıkıntısı yaşayanlar oluyor zaman zaman ama biniyor insanlar yani.Rover piyasasıda pek yok anca denk gelmesi lazım ancak rover ların bu kasalarınında 5 kapılı olanları 12 den falan başlıyor bu tek kapı olduğu ıçın fiyatı böyle tek kapı araç kabulünüzse bahsi geçen fiyatlara farklı modellerde çıkar.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Abi profiline baktim aracini hatirladim. Ben araba ararken seni aramıştım . Bulundugun yerdeki ustalardan sikayet etmistin surekli .. Arabanin yag eksikttigini sorunun cozulemedigini vs vs aklimda kalanda benim.arabami alma :)demendi. Direk elden cikarabilcen arac uno,tipo falandir abi .. Gecmis olsun
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
tavsiye etmem zamanında 216 si almıştık sıfır 9 sonra yatak sesi gelemeye başladıgaranti olduğundan servise götürmüştüm araç zorlanmış aşırı yüksek devir kullanılmış flan salladılar garantiden yapmamak için ama sorun yağ pompasının zaman zaman görevini yerine getirmemesinden kaynaklandığı ortaya çıktı kendim 99 da yapmıştım ozaman 1 milyar 230 milyon gibi bir rakama halletmiştim ama hastasını bulman lağzım satarken kolay kolay aldığın paralara gitmez tipo unoya bakarsan aracın yapısına göre fiyatını uçuk çekiyorlar bakım isteyen tipo adam 10binden kapı açıyor 7-8 bin civarı unolar tempra 6 bine 2000 motorlusunu bulursun klimalı flan 1,6 olanların biraz daha fiyatı arıyor şahin doğan iki çelik jant egsoz yap aldığın paranında üzerine satarsın pejo zevk aracıdır hiç belli olmaz 10 alırsın denk gelir 15 ede verirsin beklersin aylarca illallah eder acil para lağzımdır aldığınında altına verirsin sana diyeceğim 10 liraya git albealar var taksi çıkması motoruna baktır al km dert etme
|
|
change
|
|
![]() |
|
onerilerinz icin tesekkur ederim arkadaslar bnm dusuncem tofas a o parayi vermek koycak bana. alinca direk satma pesinde olan insan degilm bi 3 yil binmeyi planliyrm o yuzden rover a yoneldim diyebilirm birde tofasla gebze ankara yolu dusunce o bile yetiyo bana sogumaya
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |