|
2004 partner 2.0 hdi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mrt-4
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: ikitelli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2015 Saat 21:15 |
2.0 hdi partner sahibiyim 2004 model kumandadan camlar kapanmıyor bir çok yol denedim kapıları kitleyince yarım camlarda kapansın hep unutuyorum bi el atın arkadaşlar lütfen :)
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
zaten öyle bir özellik yok. sen cam kapatma modülü alıcan alarmcılarda veya internette var. cam kapatma modülü taktırdığın zaman isteğin hallolur.
|
|
mrt-4
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: ikitelli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Forumda birçok arkadaş kumandada kitleme yuşuna basılı tutarak yapıldığını söylemişti yinede ilginiz için teşekkür ederim çok faydalı bi ortam burası
|
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende aynı aracı kullanıyorum, uzaktan kumada ile sadece kapıları kilitliyorum, bildiğim kadarı ile bizim araçların öyle bir özelliği yok
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |