![]() |
|
Ön Camdaki Yağmur Sensörü Silikonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Antiseptiq ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Antiseptiq
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2015 Saat 01:25 |
Merhaba Arkadaşlar;
Bundan 3 yıl once ön camım değişti ve bundan sonra silecekler düzensiz çalıştı, bugune kadar önemsemedim ama şimdi gözüme batmaya başladı, biraz araştırdığımda ön camda bulunan yağmur sensörünün algılayıcı silikonunun oturmamasından olabileceğini okudum, cam ile arasında hava kabarcıkları var, bu silikon değişir mi, ya da sökülüp tekrar takılır mı, servis ile görüştüm camcılarda yaptırabileceğimi söyledi fakat ne derece doğru, fikri olan var mı, teşekkürler.
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
genelde yan sanayi cam takılması neticesinde ortaya çıkıyor o sorunlar ve giderilemiyor maalesef.
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üzerindeki sılıkonu cıkartıp normal seffaf sılıkonla yapıştırdıklarını duymuştum hiç bir sıkıntıda vermıyormuş
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |