![]() |
|
Göstergeler çıldırdı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mbolun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2008 Saat 11:18 |
|
Merhaba beyler benim sorunum dün araca müzik tesisatı döşemek için teybin ordaki kablolarla oynadım ancak bişey yoktu aracı oyle bıraktım sonra kabloları kontrol etmek için alarm sistemiyle kapıyı acıp içeri girdim bi iki kabloya baktım ama zarar vermedim araçtan indiğimde alarm sistemi kapıları kitlemedi kontaği cevirip marşa bastım araba çalışıor ancak gösterge işikları yanıp yanıp sönüyor km kısmı zaten yok oldu hiç bişey göstermiyor, Farlar çalışıyor ama kapılar kitlenmiyor ve göstergeler çıldırmış durumda bi fikri olan varmı acaba??
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Fikir verecek birşey yok. Belli kablolarda bir temassızlık var. Elektrikçi Battery backup için 4lü elektriğini kullanmışsa onu bi kontrol et.. Yoksa tüm kablolar tek tek kontrol edilmesi gerekecek. Lehimsiz kablo montajından kaçınmalısın. Ayrıca kabloların yalıtımı için elektrik bantı değilde, ısı ile daralan boru (makaron) kullanılmalı.
|
||
![]() |
||
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yüksek ihtimalle kısadevre vardır diye düşünüyorum...
|
||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
hasım makaronu kac kısı bılıyor allah askına...
![]() |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Aynen abi.. tüm elektrikçiler karadüzen elektrik bantı kullanıyor.. adam hiçbir alet kullanmadan kablo eklerini eliyle yapıyor.
Ben aldım boy boy elektronikçiden. hep yanımda taşıyorum. sürekli lazım oluyor.
![]() Düzenleyen hasimayaz - 12 Aralık 2008 Saat 11:29 |
||
![]() |
||
gokhanozmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanozmen
|
bu makaronları çoğu elektrikçilerde bulabilirsiniz ısıyla daralan makaron derseniz sizin için daha rahat olur. hatta bende otomasyon firmasında çalışıorum yardımcı olmaya çalışırım.
|
||
26 TY 334
2004 206 HDI :) |
||
![]() |
||
mbolun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
|
ama ilk once sorunu bulmam lazım ndan sonra bunu ozelıkle dusunecem
|
||
![]() |
||
|
1/2
3/4 1" olculerinde laızm olursa biz satıyoruz makaron (sarı) lazım olan arkadaslara ücretsiz verebilirim işini görecek kadar |
||
![]() |
||
|
Sorun çözüldü ben teyple uğraşırken kabloları birbirine deydirmişim ve ili tane siğorta yanmış
Neyseoki değiştirdik ancak menzin müşürünü tamamiyle kaybettim depo full de olsa ibre sıfır:((
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Geçmiş olsun yaa
|
||
![]() |
||
|
Kıs Devre Yapmış. Geçmiş Olsun.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |