![]() |
|
2013'e Ait Ceza İptali Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 12:22 |
Arkadaşlar HGS'den dolayı kaçak geçiş cezası geldi 165 TL 2013'ün 12. Ayında geçmişim mevzuyu hatırlıyorum evet geçtim sonradan bakiyede yüklememiştim cezayı yemişiz fakat şuan 2015 teyiz 1 yıldan fazla zaman geçmiş üzerinden acaba bunun iptali söz konusu olabilir mi? Bir kaç haber okumuştum bununla ilgili belirli bir süre içerisinde tebliğ edilmeyen cezalar iptal edilebiliyormuş diye ama bilgisi olan var mı bu konu hakkında..
|
|
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İLLEDE CEZA SANA TEBLİĞ EDİLMESEDE OLUR ADRESTE BULUNAMADIN MI ONLARIN İLAN PANOSU GİBİ PANOLARI VAR ORADA BEKLETİP CEZAİ İŞLEM BAŞLIYOR...
BENİMDE BAŞIMA GELMİŞTİ PARK CEZASI RUHSATTA ADRES İZMİR İKAMETİM AYDINDI BANA TEBLİĞ EDİLMEDİĞİ HALDE CEZAM ÇIKTI BANA BUNU POLİS DEDİ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cezalarin 15 gun icsrisinde teblig edilmesi sartini danistay bozdu. İki ay sknra 5 ay sonra 1 yil sonra ceza gelebilir
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 yılı geçmiş bu ceza ama neyse ödeyelim o zaman yapacak pek bişey yok gibi
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |