Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - servise dava açmayı düşünüyorum acil
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

servise dava açmayı düşünüyorum acil

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ibanez_022 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibanez_022 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: servise dava açmayı düşünüyorum acil
    Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 09:54
Arkadaşlar bir peugeot servisine dava açmayı düşünüyorum. fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum. bu süreç ile ilgili tecrübesi olan benimle paylaşabilir mi?
106 98 xr
Yukarı Dön
baybaba Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı baybaba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 10:06
İlk önce Peugeot Merkeze şikayetini bildirmen gerekiyor, onlar sevisi arayıp sorun hakkında incelemede

bulunuyorlar,  benim geçen yaz başıma geldi, servisin yaptığı hata nedeniyle oluşan 1200 TL masrafımı

servisten geri aldım, 
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibanez_022 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 10:09
merkezin haberi var, yaptıkları işi telafi ediceklerdi. daha beter yapmışlar.. tekrar merkezi aradım geri dönüş bekliyorum..
106 98 xr
Yukarı Dön
baybaba Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı baybaba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 10:18
Bu dönüşler uzun sürebiliyor, hatta ben Tüketici Hakem Heyetine başvurmuştum, 

servis hatası kabul edip (hatasını kabul etmesi de çok uzun sürüyor, sürekli başka 

bahaneler buluyorlar, yok şu kadar yıl ücretsiz servis verelim gibi oyalamaya çalışıyorlar)

ödemeyi kabul edince , şikayetimi heyetten geri çekmiştim,
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibanez_022 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 10:28
benimki öyle bir durumda değil, kısaca bahsediyim.. arac 106 98 xr
camı çatladı orjinal ile değişsin diye kaskodan serviste yaptırdım.  hazır cam değişecekken camın bitiş noktası ve tavanın başlangıç noktasında paslanma vardı onun da yapılmasını istedim. neyse yapılmış cam değişmiş. bir baktım camın etrafı arabanın direkleri falan boyanmış ve cam fitillerinin dipleri çizik çizik ezik ezik (muhtemelen camı sökerken deforme oldu) boya işi işin anteni sökmüşler bu esnada tavan lambamın sanırım tırnaklarını kırmışlar bağırsak gibi gevşek duruyodu. bunları söyledim eve giderken bi baktım içerden sağ koltuğun ordan silikonlar içeri taşmış. servise geri gittim silikonları da gösterdim.. bu sefer agresif bir şekilde aracı aşağı indirip maket bıçağı ile giriştiler bu esnada camı içerden maket bıçağının ucu çizdi. 
ben kabul etmiyorum bu işi dedim. kıvıracak durum kalmayınca tamam camı yenisi ile değiştirecez dediler.. 20 gün cam bekledik cam geldi. gittim tavan lambası da gelmiş. cam değişirken etrafındaki çizik çizik yaptığınız direkleri de düzeltin dedim tamam diye not aldılar.

neyse dün aracı almaya gittim bi baktım. camın direkleri duruyor hiçbişiy yapmamışlar çizik çizik tırtık tırtık..  ayrıca camın kaputun altına giren kısmında su menfezi var plastik onun vidaları takılmamış, ve sağ çamurluk yarım parmak kadar cam fitilinin bitiş yerinden boyası sökülmüş.. 

kanser ettiler resmen sinirden.. özetle böyle
106 98 xr
Yukarı Dön
baybaba Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı baybaba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 10:39
Sizin problem  biraz farklı, benim ki parça değişiminden kaynaklanan bir problemdi, servis değiştirdiği

marş motorunu'un kulağını yerine tam oturtmamış, kulak da yerinden çıkıp şanzıman da problem 

yaratmıştı,  başka bir servise bunun  tespitini yaptırdım, faturalarda elimde olunca servis hatasını kabul 

etmek zorunda  kaldı,
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibanez_022 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 10:42
benimki küçük gibi görünen ama 2 aydır beni çıldırtan saçma sapan bir problem kamera şakası gibi ya bu kadar vurdumduymaz sanki ben hiç söylememişim gibi sürekli inatla sinirlerimi bozuyorlar.. dava açsam aylarca uğraşırım zaten aracımı satmak istiyorum şeytan diyo satma bu yüzden bu servisle uğraşabildiğin kadar uğraş..
106 98 xr
Yukarı Dön
Faruk Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 11:02
Orjinalini yazan: ibanez_022 ibanez_022 Yazdı:

camı çatladı orjinal ile değişsin diye kaskodan serviste yaptırdım.  hazır cam değişecekken camın bitiş noktası ve tavanın başlangıç noktasında paslanma vardı onun da yapılmasını istedim. neyse yapılmış cam değişmiş. bir baktım camın etrafı arabanın direkleri falan boyanmış ve cam fitillerinin dipleri çizik çizik ezik ezik (muhtemelen camı sökerken deforme oldu) boya işi işin anteni sökmüşler bu esnada tavan lambamın sanırım tırnaklarını kırmışlar bağırsak gibi gevşek duruyodu. bunları söyledim eve giderken bi baktım içerden sağ koltuğun ordan silikonlar içeri taşmış. servise geri gittim silikonları da gösterdim.. bu sefer agresif bir şekilde aracı aşağı indirip maket bıçağı ile giriştiler bu esnada camı içerden maket bıçağının ucu çizdi. 
ben kabul etmiyorum bu işi dedim. kıvıracak durum kalmayınca tamam camı yenisi ile değiştirecez dediler.. 20 gün cam bekledik cam geldi. gittim tavan lambası da gelmiş. cam değişirken etrafındaki çizik çizik yaptığınız direkleri de düzeltin dedim tamam diye not aldılar.

neyse dün aracı almaya gittim bi baktım. camın direkleri duruyor hiçbişiy yapmamışlar çizik çizik tırtık tırtık..  ayrıca camın kaputun altına giren kısmında su menfezi var plastik onun vidaları takılmamış, ve sağ çamurluk yarım parmak kadar cam fitilinin bitiş yerinden boyası sökülmüş.. 

geçmiş olsun hocam,
normalde başa gelmemesi gereken olaylar.
usta başlarının ilgilenmesi lazımdı elemanlarla.
ben çok şükür 16 yıldır aynı özel pejo servisine gidiyoruz babamla ve sıkıntı yaşamadık.
çünkü usta başları var sahipleri ortakları ve işle arabalarla direk ilgileniyor elemanların başında duruyorlar.
bu işte servisten çok usta önemli.

hakem heyeti işi uzatır ama korkutur onları,sonuç alamazsanız başvurun servis formlarıyla ve servise de başvurduğunuzu söyleyin,yukarda arkadaşın dediği gibi korkup yaparlarsa geri çekersin şikayeti.
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI
dizel gibisi varmı????
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibanez_022 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 11:43
şimdi aradı halkla ilişkilerdeki bayan, tamam beyefendi pazartesi getirin yapalım dedi. madem hatanızı kabul ediyosunuz neden yapılmadı diyorum bilemiyorum diyo.. Allah kahretsin bunları..
106 98 xr
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibanez_022 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 11:54
Orjinalini yazan: Faruk Faruk Yazdı:

Orjinalini yazan: ibanez_022 ibanez_022 Yazdı:

geçmiş olsun hocam,
ben çok şükür 16 yıldır aynı özel pejo servisine gidiyoruz babamla ve sıkıntı yaşamadık.
çünkü usta başları var sahipleri ortakları ve işle arabalarla direk ilgileniyor elemanların başında duruyorlar.

hakem heyeti işi uzatır ama korkutur onları,sonuç alamazsanız başvurun servis formlarıyla ve servise de başvurduğunuzu söyleyin,yukarda arkadaşın dediği gibi korkup yaparlarsa geri çekersin şikayeti.

bende özel servise giderim genelde.. ama cam değişimi olunca özel serviste orjinal cam takılamıyor. aynı markayı sadece yetkili servislerde bulabiliyosun.. ayrıca özel servisin avantajı aracın başında durabiliyosun bu yanı güzel
106 98 xr
Yukarı Dön
Efe-Pöjo Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Efe-Pöjo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 13:32

Orjinalini yazan: Faruk Faruk Yazdı:

geçmiş olsun hocam,

hangi servise gidiyosunuz, triger değiştirtmek istiyorum ama hiç bir yere güvenemiyorum, tavsiye edeceğiniz düzgün yapacak neresi var ankarada?

Düzenleyen Efe-Pöjo - 09 Ocak 2015 Saat 13:34
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibanez_022 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 13:36
hocam benim olay istanbulda oldu. ama bişiy diyemem triger serviste çok pahalı tutar iyice araştır işin başında durabileceğin peugeot konusunda deneyimli bir özel servise yaptır. derim
106 98 xr
Yukarı Dön
emresensoy307 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emresensoy307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 14:25
Ben yetkili servise gidiyorum aracin basinda ustayla sohbet ederek hem aracimi yapiyo hem sorularima cevap veriyo.
206rc
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 80 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 4894 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 508 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 330 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 513 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 138 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 522 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 627 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2062 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 933 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5218 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4579 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1772 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 441 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2029 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 36948 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 107386 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 3150 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 32941 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 55077 165 Fatih4624
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kayıt bulunamadı.
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English