![]() |
|
servise dava açmayı düşünüyorum acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 09:54 |
|
Arkadaşlar bir peugeot servisine dava açmayı düşünüyorum. fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum. bu süreç ile ilgili tecrübesi olan benimle paylaşabilir mi?
|
||
106 98 xr
|
||
![]() |
||
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İlk önce Peugeot Merkeze şikayetini bildirmen gerekiyor, onlar sevisi arayıp sorun hakkında incelemede
bulunuyorlar, benim geçen yaz başıma geldi, servisin yaptığı hata nedeniyle oluşan 1200 TL masrafımı servisten geri aldım,
|
||
![]() |
||
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
merkezin haberi var, yaptıkları işi telafi ediceklerdi. daha beter yapmışlar.. tekrar merkezi aradım geri dönüş bekliyorum..
|
||
106 98 xr
|
||
![]() |
||
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
|
Bu dönüşler uzun sürebiliyor, hatta ben Tüketici Hakem Heyetine başvurmuştum,
servis hatası kabul edip (hatasını kabul etmesi de çok uzun sürüyor, sürekli başka bahaneler buluyorlar, yok şu kadar yıl ücretsiz servis verelim gibi oyalamaya çalışıyorlar) ödemeyi kabul edince , şikayetimi heyetten geri çekmiştim,
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
|
benimki öyle bir durumda değil, kısaca bahsediyim.. arac 106 98 xr
camı çatladı orjinal ile değişsin diye kaskodan serviste yaptırdım. hazır cam değişecekken camın bitiş noktası ve tavanın başlangıç noktasında paslanma vardı onun da yapılmasını istedim. neyse yapılmış cam değişmiş. bir baktım camın etrafı arabanın direkleri falan boyanmış ve cam fitillerinin dipleri çizik çizik ezik ezik (muhtemelen camı sökerken deforme oldu) boya işi işin anteni sökmüşler bu esnada tavan lambamın sanırım tırnaklarını kırmışlar bağırsak gibi gevşek duruyodu. bunları söyledim eve giderken bi baktım içerden sağ koltuğun ordan silikonlar içeri taşmış. servise geri gittim silikonları da gösterdim.. bu sefer agresif bir şekilde aracı aşağı indirip maket bıçağı ile giriştiler bu esnada camı içerden maket bıçağının ucu çizdi. ben kabul etmiyorum bu işi dedim. kıvıracak durum kalmayınca tamam camı yenisi ile değiştirecez dediler.. 20 gün cam bekledik cam geldi. gittim tavan lambası da gelmiş. cam değişirken etrafındaki çizik çizik yaptığınız direkleri de düzeltin dedim tamam diye not aldılar. neyse dün aracı almaya gittim bi baktım. camın direkleri duruyor hiçbişiy yapmamışlar çizik çizik tırtık tırtık.. ayrıca camın kaputun altına giren kısmında su menfezi var plastik onun vidaları takılmamış, ve sağ çamurluk yarım parmak kadar cam fitilinin bitiş yerinden boyası sökülmüş.. kanser ettiler resmen sinirden.. özetle böyle
|
||
106 98 xr
|
||
![]() |
||
|
Sizin problem biraz farklı, benim ki parça değişiminden kaynaklanan bir problemdi, servis değiştirdiği
marş motorunu'un kulağını yerine tam oturtmamış, kulak da yerinden çıkıp şanzıman da problem yaratmıştı, başka bir servise bunun tespitini yaptırdım, faturalarda elimde olunca servis hatasını kabul etmek zorunda kaldı,
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
|
benimki küçük gibi görünen ama 2 aydır beni çıldırtan saçma sapan bir problem kamera şakası gibi ya bu kadar vurdumduymaz sanki ben hiç söylememişim gibi sürekli inatla sinirlerimi bozuyorlar.. dava açsam aylarca uğraşırım zaten aracımı satmak istiyorum şeytan diyo satma bu yüzden bu servisle uğraşabildiğin kadar uğraş..
|
||
106 98 xr
|
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
geçmiş olsun hocam, normalde başa gelmemesi gereken olaylar. usta başlarının ilgilenmesi lazımdı elemanlarla. ben çok şükür 16 yıldır aynı özel pejo servisine gidiyoruz babamla ve sıkıntı yaşamadık. çünkü usta başları var sahipleri ortakları ve işle arabalarla direk ilgileniyor elemanların başında duruyorlar. bu işte servisten çok usta önemli. hakem heyeti işi uzatır ama korkutur onları,sonuç alamazsanız başvurun servis formlarıyla ve servise de başvurduğunuzu söyleyin,yukarda arkadaşın dediği gibi korkup yaparlarsa geri çekersin şikayeti.
|
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
|
şimdi aradı halkla ilişkilerdeki bayan, tamam beyefendi pazartesi getirin yapalım dedi. madem hatanızı kabul ediyosunuz neden yapılmadı diyorum bilemiyorum diyo.. Allah kahretsin bunları..
|
||
106 98 xr
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
|
bende özel servise giderim genelde.. ama cam değişimi olunca özel serviste orjinal cam takılamıyor. aynı markayı sadece yetkili servislerde bulabiliyosun.. ayrıca özel servisin avantajı aracın başında durabiliyosun bu yanı güzel
|
||
106 98 xr
|
||
![]() |
||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
|
hangi servise gidiyosunuz, triger değiştirtmek istiyorum ama hiç bir yere güvenemiyorum, tavsiye edeceğiniz düzgün yapacak neresi var ankarada?
Düzenleyen Efe-Pöjo - 09 Ocak 2015 Saat 13:34 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
|
hocam benim olay istanbulda oldu. ama bişiy diyemem triger serviste çok pahalı tutar iyice araştır işin başında durabileceğin peugeot konusunda deneyimli bir özel servise yaptır. derim
|
||
106 98 xr
|
||
![]() |
||
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Ben yetkili servise gidiyorum aracin basinda ustayla sohbet ederek hem aracimi yapiyo hem sorularima cevap veriyo.
|
||
206rc
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |