![]() |
|
Anahtar kumanda devre dışı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2008 Saat 12:43 |
Arkadaşım öncelikle Peugeot Turkey ailesine hoşgeldin.Benim bildiğim kadarıyla herhangi bir yetkili servisi arayıp bu durumu çözebiliyorsun.Akü başları çıkartıldığında nasıl teyp kod istiyor;buda o tarz bi olay.Kendine bir de tanışma topici açarsan seni ve arabanı daha yakından tanırız.İyi forumlar... |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
306 da varmı bilmiyorum ama çoğu araçta pil değişiminden sonra anahtarın senkron edilmesi gerekir. Bunun için anahtarı kontağa takıp. 5 sn. aralıklarla kontağın açıp kapatılması gerekiyor. bir müddet sonra anahtar otomatik olarak senkron oluyor. Ayrıntılı bilgi araç kitapçığında vardır.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oncelıkle aramıza hos geldın ..
aynı durumu bende 2001 306 da yasamıstım sanayı yada baska yerlerde yapılıyor mu bılmıyorum servıste pahalı oldugunu bılıyorum o yuzden yaptırmamıstık :) |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar,
2000 model 306 platinium var bende. Geçenlerde anahtardaki uzaktan kumanda sisteminin pili bitti değiştirdim. Ama çalışmıyor. Aynı durumu yaşayan arkadaşımdan bri açma şifresi istemişler. Servis açmış hemen. Ben 2. el aldım, aradım taradım şifre filan yok. Ne yapabilirim nasıl açtırırız? Tecrübe eden var mı? Bilen varsa yardım lütfen... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |