|
ön cam orjinalmi olmalı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mehmet3580
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet3580
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2015 Saat 14:27 |
merhaba arkadaşlar peugeot 407 kullanıcısıyım düne kadar arabamı severek överek kullalnıyordum. malesef dün ön camı yan sanayisiyle 250 liraya izmir bornova 3.sanayanide AR-EL de değiştirdim. arabanın bütün özelliği gitti. rüzgar sesi alıyor hızı belli ediyor gözü yoruyor dikiz aynasınıda sökerken zedelemişler canım sıkıldı ilk fırsatta orjinal taktırcam kaçpara olursa olsun mutlaka iyi markalar vardır orjinaline yakın o konuda bilgim yok ama önemli bir konu dikkatli olmak lazım
|
|
okaNStarss
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
dostum her zaman hep orjinali mümkünse olmalı yan sanayilerin ömrü ve kalitesi malüm
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
KuzuX
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yan sanayi cam kör eder allah korusun. Hele ki güneşli havalarda çok fark ediyor. Silecek çalıştırıldığında çizilir dediğiniz gibi hava alır bilmem ne sıkıntı vallahi.
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orjinal kalitesi beklememk lazım ama bu kadarını tahmın etmıyordunuz sanırım takarken malum olan şeyler bunlar orjinal almak ve iyi işçilikle montaj yapıcak bir usta bulmak herşeyi değiştirir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
mehmet3580
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet3580
|
yapçak bişey yok vakit ve nakitle inşl. cözücem herkeze saygılar
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
cam olsunda problem olmaz Doraglass, Uğurlu glass, olimpia gibi yerli oto cam üreticilerinin camları kalitelidir problem sadece arabayı satarken ön cam değişmiş deyip fiyat kırmaya çalışıyorlar.
|
|
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Geçen senelerde Aracımın Camına Kaynak İzleri Düştü Sağolsun Komşumuz .. Daha Sonra Camı Değiştirdik Olimpia Marka idi Cam Gayet Memnunum Orjinali İle Birebir Diyebilirim Hatta :) . Tabi Camı Değiştiren Ustalarada Bağlı Sizin yaşadığınız Sorun Bence ..
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
Sertan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
kasko varsa eğer bazı kaskolar senede 1 cam değiştirme hakkı veriyor. Eğer sözleşmenizde varsa bedavdan değiştirirsiniz. Hem paranız cebinizde kalır hem kasko bozulmaz hemde orjinal taktırırsınız :)
|
|
mehmet3580
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet3580
|
kaskom yok ama netten teklif istedim 800 ve 1200 lira gibi uygun teklifler aldım camıda 800 lira olan kendi servislerinde orjinali ile 1200 lira olan yetkili serviste orjinali ile değiştiriyor camda 1000 liraya yakın. manayla kasko yapmış olurum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |