|
direksiyon için deri |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||||
staticxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2015 Saat 12:13 |
|||
arkadaslar merhaba. 206xs deri direksiyon derisi eskidi. yaptıracaktım 260tl istediler. kendim denemek istiyorum. yapacam kafaya taktım. istediğim deriyi bulamadım. düz ve yarım delikli deri lazım. nereden bulabilirim. elinde 206 deri direksiyon için şablon olan varsa gönderebilirmi bana? ölçü almak için.
|
||||
2000 206xs 90hp 190.000km
|
||||
KuzuX
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
İyide bunların orjinali deri değilki? Bende de xs 2000 model var bildiğin o pilastik kauçuk varya ondan direksiyonu? Ayrıca fazla deformasyon yok ki direksiyonunda
|
||||
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Şablon aramaya gerek yok, keza deriyi biraz fazla alırsın direksiyon üzerinde ölçüp biçip kalıbı çıkarırsın. Geçenlerde bende düşündüm yapmayı ama malesef deri bulamadım, gezmediğim derici kalmadı ama adamlar parasıyla bile deri vermediler. Eğer deri bulursan bende isterim ücreti neyse veririm
|
||||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||||
staticxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|||
:))) hocam fotodaki benim direksiyon değil. nette buldum onu örnek olarak koydum. benim direksiyon fotodakinin aynısı. fotodaki direksiyon deri. dikkatli bak 4 parca. alt ve üst deri o düz deri onu buldum. sağ ve sol delikli deri. o deriyi bulamadım. istediğim deriyi bulabilirsem fotoğraftaki direksiyon gibi yapmak amacım. benim direksiyon derisi hep soyuldu. mecburen deri kaplamam lazım. |
||||
|
||||
KuzuX
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
He anladım abi yanlış anlamışım o zaman. O zaman sana önerim hiç o işe kalkışma arkadaşım gitti 40 50 liralık hazır direksiyon derisi aldı içinden iğnesi ipliği falan da çıkıyor. O kadar uğraşmasına ramen bir şeye benzemedi. Ayrıca çok kalın oluyor
|
||||
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|||
40-50tl ye satılanları normal direksiyonun üzerine yapıyorlar çok kalın oluyor. ayrıca o benim işime yaramıyor.. direksiyonun ortadaki kolları varya oranın uzeride deri olması lazım.
benim direksiyondan komple cıkardım deri kısmını altında ince kavucuk la kullanıyorum. deri çekince tekrar eski boyutuna gelecek direksiyon. kalın olmayacak kısaca. elim yatkındır bole seylere. bu video'ya bakarak yapacam. link: http://www.youtube.com/watch?v=aijGg1AOJ54 |
||||
|
||||
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
dikmeli kılıflar işinizi görür ben yaptım cokta güzel oldu
|
||||
peugeot 307 xt premium
|
||||
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|||
var hocam buldum kayseride döşemecide de. hatta adam baya yardımcı oldu kendim yapıyım diye. ama düz deri var sadece. delikli deri yok. kafayı taktım orjinal gibi olacak. madem ugrasıyoruz ugrastıgımıza degsin. dösemeci yapmıs 4parcayıda düz kullanmıs sarmadı begenmedim. sesimizi duyan bir hayır sever cıksada bi yardım etse. hazır kalıp olursa daha kolay olur diye dusundum. bulamazsak direksiyon uzerinde ölcup bicip kalıbı cıkartacam artık. |
||||
|
||||
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|||
hocam dikmeli kılıflar mevcut direksiyonu koruma amaclı yapılıyor. bende deri hepten yok. yani hic yok. ole yok. bi direksiyon var bir ben varım. dikmeli kılıflarda orta kısım bos kalıyor. o yuzden o isimi görmüyor benim. |
||||
|
||||
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
206 1.6 Quicksilver
||||
scorpion_enis
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
|||
arkadaşlar izmirde 120 tl ye yapılıyor direksiyon derisi komple istediğiniz gibi. malzemeleri alıcagınız fiyatı vs hesapladıgınız zaman bence ugrasmaya deymez. etrafınızda güzel bir oto döşemecisi varsa 100 150 tl arası fiyat verir bence.isterseniz bendekinin fotosunu atarım
|
||||
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
||||
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
peugeot 307 xt premium
|
||||
scorpion_enis
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
|||
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
||||
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|||
hocam orjinal takıntısından ziyade bakınca hosuma ne giderse onun pesine giderim. baktım arastırdım. orjinali en güzel sekilde duruyor. dedim onu yapıyım. şablon var forumda bir arkadasta eger gönderirse kalıp cıkartmak icin isimizi baya kolaylastırır. istesekmiki? delikli deri buldum varda yarım delik olacakmıs, tam delikli benim buldugum. bildigin kucuk kucuk delikler var. dosemeci olmaz abi yarım delik lazım sana dedi. |
||||
|
||||
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|||
hocam senin direksiyon orjinal deri kaplı. sıkıntı yok sende. o metal parcalar airbag sökünce cıkar yerinden. direksiyon deri kaplanır üstüne takılır. benim direksiyonda yok onlar. işim birazdaha kolay |
||||
|
||||
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|||
derisi soyulmus direksiyon hocam. nası anlatıyım daha bilemedimki. hint fakiri gibi dolanıyorum ortada. acıyor görenler o derece kısaca bunu yapmam lazım. anladın sen beni. |
||||
|
||||
staticxxx
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|||
hocam şu linkte buldum. istesek bir parca gönderirmiki link: http://aydindaderidireksiyon.com/?newUrun=1&Id=958595&CatId=bs557309&Fstate=&/FORD-F%C4%B0ESTA-Direksiyon-Kaplama |
||||
|
||||
Barut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Göndermezler abi ben çok uğraştım ama nafile, sakaryada da çok direksiyon kaplama yapan yerler var onlardan da istedim parasıyla ama vermediler. Zaten deriyi bulsam şablon hiç önemli değil benim için elim çok yatkındır bu işlere, hatta istersen deriyi bulalım senin direksiyonu bana gönder kaplayıp sana göndereyim. Ama yeterki o deriden bulalım
|
||||
206 1.6 Quicksilver
||||
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
|||
Arkadaslar ben bu dreksiyonu kaplicam ama havalar soguk malum bu direksiyonu sokup evde yapabilirmiyiz sokmenin bi zarari varmi nasil sokulur
|
||||
206rc
|
||||
Barut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
206 1.6 Quicksilver
||||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |