![]() |
|
amerikan park modülü yeni nesil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2015 Saat 21:53 |
merhaba arkadaşlar.. ben aracıma ayarlı açma-kapatmalı amerikan park modülü getirtmek istiyorum..
Sorum şu: 1: bu modülde modülün ve lambanın ısınması gibi bir problem oluyor mu kullanan arkadaş var mı? 2: bi kaç gün önce park sensörü getirttim ben monte ettim arabaya. bu amerikan park modülünü ben monte edebilir miyim elim yatkındır böyle işlere..
|
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla senelerce amerikan park kullandım ne ampul patladı ne ampul ısındı. 2. soruna gelince madem eliniz yatkın internetten şemasına bakıp yapabilirsiniz fakat ben olsam riske girmem zaten 20 30 liraya takıyor elektrikçi.
|
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim kardeş. Internet'ten baktım şemasına bi zorluğu yok aslında. Hepsini Detaylı bi şekilde anlatmış çizmiş adamlar. Birde kendim yapabileceğim bişeyi aklım kesiyorsa para vermek zoruma gidiyor. Örneğin park sensörünü takmaya 50 lira istediler. Zaten parça 30 lira. Bizim memleketin sanayii esnafında hiç insaf yok.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Basit bi kontrol kalemi yapin 12v luk. Onunla aracin park lambasinin + ucunu ve 4luyu yakip 4lunun + ucunu bulun yeter. Gerisi kes bic
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Montaj şemaları var zaten rahatlıkla yaparsınız ancak bazı modellerde taş dirençmi ne ona benzer birşey kullanıyorlar yada tam tersi yanlış bilgi vermiyim şuan o modüllerde ısınma sorunu yaşayanlar ve sökenler mevcut.Bu tür problemlerle uğraşmak yada modül montajlamak istemezsenız önerim fardaki park ampüllerini turuncu sinyal ampülüne çevirin bu şekildede amerikan park görüntüsü yakalarsınız sadece çamurluk sinyalleriniz yanmaz ama görüntü güzel oluyor böyle yapılırsada maliyetide 5 TL yapmasıda 5 dakika ekstra bir tadilatta yok buda size kalmış benimkisi bir öneri bu şekildede yapılabilir benim arcımda bu şekilde parklar gayette memnunum görüntü açısından.Hiç bir zararıda yok.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Çamurluk sinyaline dokunmayacam zaten. Sadece park lambası değişirse farım iç tarafında yanar fakat modül takılırsa sinyal lambası kenarda daha hoş olur diye düşünüyorum Aracım 2006 307 makyajlı kasa. Yinede Verdiğiniz fikir için teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
valla arkadaşlar aracın 106 ların ilk kasalarından sinyali ayrı olan model sinyali sokip yandan delik açtım normal sinyal ampulu duruyor açtığım deligede park ampulunu duyusu ile monte ettim parkları açtığımda parklar orda turuncu olarak görünüyor sinyalleri açtığımda sinyal ampulu büyük olduğundan daha fazla ışık geliyor buda sinyalin belli olmasına yetiyor modüle flan gerek yok :D
|
|
change
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |