![]() |
|
kalorifer petegi kapatma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mesut1806 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesut1806
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2015 Saat 04:39 |
Sa 206 klimasız aracım var yazın hava sıcak birde devirdàyim esnasinda gelen kaloriferin sıcaklığı çekilmez oluyor yazları, o suyu nasıl engelleyebiliriz aracın içine giren gidiş dönüş hortumlarına vana koysam bir sıkıntı çıkarır mı?
|
|
13 tane 3
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 da daha önce bahsettiğiniz gibi bir durum görmedim araçta bir arza olmasın...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
mesut1806 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesut1806
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() şimdi bu 307 de ben göstermek için aldım bu siteden birinin fotosu bu petekten kışında yazında sıcak su geçiyo ya yazın o bölge o kadar sıcak oluyoki resmen ayagım bacagım terliyo nerden bakarsa bi 80 derecelik su geçiyo aracın içinden yazın güneşle beraber çok bunaltıcı oluyo
|
|
13 tane 3
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Şimdi anladım demek istediğini hocam bakalım senin gibi rahatsız olupta çözüm üreten biri varsa çıkar elbet ama ben yaz kış ordan öyle bir sıcaklık almıyorum elımle deysem bıle dediğin gibi birşey yok araçta yanı o yuzden şaşırdım.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
anladım borudaki sıcaklıktan rahatsız oluyorsun motorun orda petege bi su girişi birde çıkışı için boruları göreceksin onlara t anahtar taktır su gene dönüşü sağlasın yoksa ordan içeri giren kısıma tek anahtar koyup kapatırsan su gelicek ama çıkış yapmıyacak buda aracın basıncından dolayı o borunun patlamasına neden olcak su girişini su çıkış borusuna eklemelisin bir anahtarla t ekle
|
|
change
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesut1806
o aracın içine giren borular paralel bağlı direk bağlasam bişey olmaz heralde
|
|
13 tane 3
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
kaput içinde oraya giden borular var araya bir ekle bağla sorunun çözülür.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |