![]() |
|
206 alınır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2015 Saat 01:10 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29430&KW=&PID=524040&title=fukara-modifiyesi#524040
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi bak istersen. Ama biraz daha eklemen gerekir. Hiçbir sorunu yook tum bakımları yapılı 4.5 yıldr ben bnıyorum sıgara ıcılmıyo ıcınde falan fılan.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
sonmez75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Full dediler bilmiyorum zaten ustaya goturmem artık direk expr :)
|
|
![]() |
|
CeRRaH ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
bence arabayı iyi bir ekspere götür... ya hasar kaydı ve kazası vardır.. yada başka bir durum.. aksi halde o fiyata olması mümkün değil.. fulll diyorsan tabi...
|
|
2005 206 XT 1.4 16V 90 Beygir Sanruff.. Maviii
|
|
![]() |
|
sonmez75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
2005 pejo full 17.5 istiyor parlamet mavisi benzinli 5 kapı nasıl sizce
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
:) , Haklısın :) suan 17 ye 1-2 kişi var alacak ama ben satmıyorum , 4 ay oldu ben alalı altına jant atmadan satmam bende
|
|
![]() |
|
CeRRaH ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Bende 2005 model XT var. Senin aracına ek olarak benim araçta sanruff ve çelik cant var ve km 111000. ben 20.000 istiyorum ve bana uçuyorsun diyorlar.. Burdan örnek alarak sen fiyatını değerlendir.. Sanada büyük ihtimalle uzaya git derler :)
|
|
2005 206 XT 1.4 16V 90 Beygir Sanruff.. Maviii
|
|
![]() |
|
Maşallah arabanız ciciymiş ancak benzin ve bu fiyat bana gitmez =] Düzenleyen sonmez75 - 03 Ocak 2015 Saat 10:49 |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Bnm aracım alttaki , başka konu açmadan buraya yazayım dedim aracıma 17 istiyorum sizce nasıl bu fiyat
2002 model 206 XT benzin tüp yok Araçta park halindeyken bagaja vurmuşlar düzeltilmiş Boya yok , etek altlarına boya atmışlar oda normal taş çiziği filan Aracın 2.sahibi benim Kullanım Kılavuzu'na kadar duruyor , Bakım kağıtları , Bakım defteri 148000km de suan Araç bu http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=37632 |
|
![]() |
|
206 candır ya valla bencede öyle geliyor hic binmemis adamlar bahsediyor bende hic binmedim ama hayalimdeki araba Tofaş suruyodum bu zamana kadar onun kadar sorunlu olacagini zannetmiyorum :)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
O lafların hepsini daha hayatlarında peugeota binmemiş insanlar söylüyor sağır duymaz uydurur hesabı uzak dur derken nedeninide söylemeleri gerekiyor.Öyle boşa sıkmayla olmaz.Marka benım babamın oğlu değil aldık biniyoruz zamanında ben alırkende neler söyleyenler çıktı az daha hayatımda dönüp bakmıcağım bir araç alıyordum direkten döndüm şimdi o kötü yorum yapan herkesin kulağını çınlatıyorum ve keyifle biniyorum aracıma o yüzdende bunları yazıyorum.Ben bir kullanan olarak yorum yapayım uzak dur asla demem ama tercih ve zevk meselesi.Nazik araçlar olduğununda altını çizeyim.Herkes cebindeki parasına ve zevkine göre araç bakar o kadar basit.Ön yargı markayı bilmedikleri için oluşuyor.İçinde varsa hiç düşünme sevmediğin bir araca başkasının yorumuyla binmektense kendi bildiğinle istediğin araca bin derim... |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Yek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Abi istedigin aracı bulursun umarım bende 206 istiyorum kime desem uzak dur diyor nedir bu pejodaki önyargı anlamadım :D
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
1.6 Benzinli Motor 5 Kapı usta Bu söylediğin 206 XT ve Roland Garros serilerinde var yaygın olarak yanı en çok görülen onlarda nerdeyse en full modellerden bu ikiside Allah gönlüne göre versin ama dediğin gibi ve temiz zor yazdığın fiyata...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Arkadaşlar alıcıyım boş konuşma yapmıyorum aracın vardı sattım 206 arsıyorum hb 5 kapı
14.5 lira param var dahada yok LPG ki 1.6 16v olursa hoşuma gider :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |