![]() |
|
AKL LPG Dönüşümü... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
adem61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2015 Saat 21:13 |
Kısa süre önce aracıma AKL marka lpg taktırdım. Çekişte ve gidişte hiç bir sorun yaşamadım, henüz 1000km ayarı yapılmamış olmasına rağmen yakıt konusunda da memnunum.140 ve 145 e kadar çıktım defalarca denemek için ve arıza lambası falan da yanmadı. Tek sıkıntım yokuşta kalkarken ayağımı debriyajdan aldığımda ve gaza bastığımda ilk bastığım gaz boşa gidiyor yani yemiyor gazı ve genellikle de stop ediyor aracım. Dönüşüm yaptırdığım servise söyledim ve 1000km ayarından sonra düzeleceğini söylediler. Ama trafikte sıkıntı oluyor yokuşta kalkarken, aracı geri kaçırıyorum ve stop ettiriyorum. Düzelir mi bu sorun...
|
|
![]() |
|
206quik09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206quik09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum üzülerek söylüyorum akl ile hayatının hatasını yapmıssın inşallah başını ağrıtmaz
|
|
![]() |
|
adem61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nerdeyse 800km oldu ama bana herhangi bir sıkıntı yaşatmadı ama, umarım dediğin gibi olmaz.Ne gibi bi sıkıntı çıkarabilir.
|
|
![]() |
|
206quik09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206quik09
şimdi sistem yeni gazın içine ne koysan yanar kısaca ama ilerleyen süreçde sabahları özellikle soğuk havalarda benzinden lpg ye geçişlerde stop etme çok olur ama inşallah başına böyle durumlar gelmez dostum illet bir durum kaça mal oldu lpg senin
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpg de kullandığımı bile hissetmiyorum .İnşallah dediklerini yaşamam . 1500tl ye dönüşüm yapıldı.
|
|
![]() |
|
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
950 tl atiker taktırdım bende 1,4 x desing aracıma menmunum.
hafta içi ne kadar tüketim yaptıgını yazarım. bir ay önce 0,241 yakıyor idi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |