![]() |
|
Büyük kaza atlattım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
TRK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2015 Saat 20:37 |
Merhaba dostlar. Bugün Çanakkale yolunda seyahat ederken İzmir/Aliağa çıkışında köpeğe çarptım. Sürat 90 km civarındaydı. Yan tarafimda ki focusun önünden kaçan hayvancagiz benim arabanın önünde bitiverdi. Sonrası berbat zaten
![]() Döndüm önce hayvancağıza baktım ne yaparım diye, zaten yol kenarına savrulmuş ağzı burnu kan içinde. 5 dk. sonra da canını verdi yazık. Sonra tampon parçalarını plakayı felan topladım. Hayvacağızın kanına girdiğine mi yanarsın, ne olduğu belli olmayan hasara mı!!! Bu arada İzmir de varsa tanıdık bir kaportacı tavsiyelerinizi bekliyorum... |
|
2005 Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Yolda ölü bi kedinin ustunden gectim bikeresinde icim tiksinmisti bi garip olmustum
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Geçmiş olsun gerçekten kaza olduysa yapıcak birşey yok hayvanda can taşıyor ama kaza sonuçta olan olmuş dikkatli olmakta fayda var bazende hiç ortada yokken buluyor ınsanı böyle şeyler...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
TRK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Hakketten de öyle oldu. Araba da ben dahil 7 kişi vardı ve ikisi bebek. Daha kötü bir şey olmasına ramak kalmıştı. Üzüldüm hem de çok ama ne fayda...
|
|
|
|
![]() |
|
Yek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Konuyu okuduğuma pişman oldum geçmiş olsun söz konusu bi hayvan olunca içim gidiyor benim ya evdede 2 tane kedi besliyorum canımdan sakınıyorum hayvanlara karsı bi zaafım var. Tabi kasıtlı bişey yok ortada geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Çok geçmiş olsun bazı durumlarda elden bir şey gelmiyor, bende yıllar önce çocuklarla tatilden dönerken bir buzağı yola fırladı , fren yapıp arkasından geçerim demeye kalmadan geriye dönüp arabanın önüne atladı, belki kornadanda telaşlandı bilemiyorum, buzağıya vurmamla buzağı 2 metre ileriye savruldu ve nasıl olduysa tekrar ayağa kalktı, fren yaptığım için hızım bayağı yavaşlamıştı, arabayı durdurup dışarı çıkmamla ileriden bazı insanların ellerinde sopaya benzer şeylerle bağırarak bana doğru koştuğunu görünce arabaya bindiğim gibi gazladım,şehire varınca arabayı kontrol ettiğimde önününde bayağı hasar oluştuğunu görmüştüm,
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
çok geçmiş olsun ...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Allah razı olsun dostlar. Kimsenin başına vermesin Rabbim...
|
|
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Geçmiş olsun geçen yıl Antalyaya giderken aynısını yaşadım yolda tek ben vardım da allahtan öbür şeride kaçtım bi de geceydi. İnsan ne yapacağını şaşırıyor. Daha kötüsü olup size takla attırabilirdi allah korumuş.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
Gecmis olsun:( bende koy yolunda kopege carptim gecen gun, arabayi gormedi yola cikti anidn, frene basmadim yoksa ortadan carpacaktim. Sag farin ordan vurdum, direk indim kopege baktim sadece kafasina carptim kan falan yoktu ama aniden olmus. Sonra arabaya baktim tampon alttan kirilmis gorunuste bisey yok ama asagi dustu biraz ve cam su deposu kirilmis, keske olan arabaya olsaydi... Kopegin sahibinide buldum helallestim ama bi hafta kendime gelemedim.. Halen daha aciyorum.. Olacak iste :(
|
|
Loading...
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Geçmiş olsun, benim de önüme kangal cinsi yetişkin bir köpek çıkmıştı frenleyip durabilmiştim yaz sıcağında buz gibi terlediğimi hatırlıyorum. İçiniz rahat etmezse bir fakire yardım, bağış gibi bir şey yapabilirsiniz.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
10URAKAR ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Öncelikle geçmş olsun kardeşim.
Benim de 3 gün önce gaziantep adana yolunda bir köpek çıktı otobanda... tam bir araç solarken 110km/h civarında seyrediyordum. birden geçi verdi önüme hayvan... Allahtan durabildim ama sağ ayağım en az yarım saat tutmadı inanılmaz heycanladım. benim hanım da inanılmaz bir hayvan severdir... ki yolda ezilmiş hayvan görrsek durur kenera çekeriz.... Ama insanın başına gelince ne yapacağını şarırıyor... ya vuracaksın yada direksiyonu kıracaksın... ![]() Bu arada ben balıkesir akçaylıyım kardeş yani sen çanakkaeye giderken benim mahalleden geçiyorsun ![]() Yine de herkesin yolu açık olsun allah böyle kazalardan korusun... |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
geçmiş olsun allah başka kaza bela vermesin
Düzenleyen okaNStarss - 05 Ocak 2015 Saat 11:30 |
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
Amiiin cumlemize... |
|
|
|
![]() |
|
stain1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
GEÇMİŞ OLSUN YAKIN ZAMANDA BENİMDE BAŞIMA GELDİ ÇOK ŞÜKÜR UCUZ ATLATTIK
http://i.hizliresim.com/n5JkYa.jpg
Düzenleyen stain1903 - 09 Ocak 2015 Saat 17:58 |
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
|
Allah razı olsun
Sizin ki daha fena olmuş. Daha büyük kazalardan korusun Rabbim. |
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
geçmiş olsun köpecik de yerinde dinlensin ne diyelim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |