![]() |
|
pioneer kumanda kolu nasil etkin hale gelir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2014 Saat 19:29 |
Arkadaslar dun araccimin termostatini yetkili serviste degistirdik ancak termostad degistikten sonra aracin icini isitamadik ve kontrol panelinin sicakligi ayarlama dugmesini cevirdigimizde arkadaki telin kopuk oldugunu anladik ve alt konsolu soktu elektrikci arkadas teli taktik sonra topladik on paneli ancak servisten ciktigimda teyp calismiyordu 1 gun sonra servise gittim elektrikci bakti ve sigirtalarda sorun yok arkadaki baglanti soketini soktum taktim calisti dedi bende calistigi icin kumanda kolunu kontrol etmedim eve geldim baktim yine calismiyo koldan kumanda soketi cikartip taktigi icin gitmis olabilirmi teypten bunu aktif etmek gibi bise barmi teyp pionner deh 4350
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
![]() ![]() ![]() ![]() |
Guncel
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Arkadaslar acil lutfen yardim
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onceden kumanda kolunuz pioneer teybe etki ediyor muydu ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Evet izmirde yaptirmistim teyp soketini cikarip taktilar koldan kumanda gitti acaba soket ciktigi icin sifirlanmis olabilirmi teypten aktif yapabilirmiyiz cunku sistem saglam
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Kablolarda bir temassizlik vardir yeniden programlama diye bisi yok cunku.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
O zaman kablolarda sikinti olabilir teyple alakasi yok yani..
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Peki bu koldan kumandanin sigortasi varmi varsa numarasi kac bilen varmi.
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
Viruse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Dostum Kumanda kolunda bir çok kablo olmasına rağmen teyp bağlantısı ara aparatla yapılıyor ve teybe sadece 3,5"! lik stereo jack ile giriyor. Teybin arkasına bak resimdekine benzer bir soket varmı. Yoksa elini boşluktan içeri salla kontrol et bakalım varsa eğer giriş yeri belli ![]() |
|
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Soket var ama on konsolu cikarirken onu zedelemisler bende onu cikardim kendim jack bagladim wr girisine ama hala calismiyor anlamadim sorun nerde sigorta si varmi acaba bu kolun
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
Sigortasi fln yok muhtemelen baglantida bisi var.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Aynen yaa yarin yetkili servise gidicem bi baktirmaya birde bu gun glass bilmem ne diye bi uyari verdi arac sigortalarla oynadi galiba servis..
|
|
206rc
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |