![]() |
|
kumandadan camlar kapanmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
seydişehirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2014 Saat 13:55 |
|
merhaba arkadaşlar dün itibariyle 307 xt aracım acık kalan camları kamanda üzerinde bulunan kilittusuna uzun basınca kapatıyurdu ama simdı kapatmıyor ayrıca kapı acınca tavan lambasını yakmıyor manuel yakıncada hiç beklemeden sönmeye başlıyor yardımlarınızı bekliyorum
|
||
307 xt kırmızı şeytan
|
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sizin sorunuyla ilgili bi bilgim yok ama tekrar konu açmaktansa buraya yazmayı tercih ettim 2002 206 xt aracım var otomatik cam kaldırma benim aracımda varmı acaba bilgisayardan açılır mı
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
aracın kontagı acıp kumandadan kapama tusuna 15 sn basılı tutun tekrar kapatıp bekleyın olmazsa kontagı acıp cam kaldırma tusuna basılı tutun aktıf olacaktır
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
seydişehirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kardesim simdi yaptırdım kodlamak ğerekiyormus kapıları kumandadan aç önçelekle sonra kontakla kapıyı kitle ve kontagı 3-5 saniye aynı yönde tut kapı kitlensin daha sonra aynı işlemi kapıyı açmak için yap bu işlem sırasını 3 kez açmak ve 3 kezde kitlemek için yap daha sonraysa camı indir ve kontakdaki kilit döğmesini uzunca bas camlar kapanıyormu dene
|
||
307 xt kırmızı şeytan
|
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
Yok okadar denedim olmadı ya yok bnm arabada Yada ben yapamıyorum , bu arada bu işlemleri yaptıktan snra araç kumandası iptal oldu :) 1 dk snra geri düzeldi , önceden kumanda 2. Kattan alıyordu şimdi yanına gitmeden almıyor pil mi azalmıştır
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
|
bilemiyorum kardesim yanlış yönlendimse özürdilerim yardımcı olmak icin yazmıştım
|
||
307 xt kırmızı şeytan
|
||
![]() |
||
BEYATAYA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
|
akü zayıflamıştır iki ay önce benim 307 xt dede aynısı oldu aküyü değiştirince herşey normale döndü
|
||
2004 307 XT GRİ
|
||
![]() |
||
hataylı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2014 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
|
Arkadaslar benim aractada on sol cam dugmesine basiyorum normal sekilde cami indiriyor ama kaldirma islemini yapmiyor yine indiriyor.yani her iki sekildede cami indiriyor geri kaldirmiyor. Sorun ne olabilir
|
||
![]() |
||
|
Yok KARDEŞ Senlik durum değil daha önceden de vardı o zaten :) sen Saol gene de yardımcı olmak istedin , |
||
![]() |
||
|
Butondan olabilir Yada kablolarda bişey vardır elektrikçiye göster |
||
![]() |
||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
motoru kontrol ettir bide zorluyorda kaldırmıyorsa cam fitillerinden olabilir eğer hic kaldırmıyorsa cam moturunun kömürleri sıkıntılı olabilir.
|
||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
||
![]() |
||
hataylı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2014 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
|
|
||
![]() |
||
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
kumandanın pili biitiyor sanırım
hataylı: seninde sanırım toz kacmıs içine çıkarıp içini açip temizleyeceksin acarken dikkatli aç pimlerini kırma
|
||
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
|
cd cahanger çalışmıyor ısıkları yanıp sönüyor neden olabilir ?
|
||
307 xt kırmızı şeytan
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |