![]() |
|
motor yağının içindeki sarı renkli parçacıklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erdem661 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2014 Konum: yol bilgisayarı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2014 Saat 15:22 |
motor yağını kontrol edeken yağ çuğundaki yağı parmaklarım arasında sarı renkli parçacıklar gördümbu ne anlama geliyor.
|
|
KAYALAR
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
contan yanık anlamına geliyor hemen degiştirmen lazım motoru yersin antıfıriz yenimi koydunuz
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Sağlıksız yağ yağın ıçınde parçacıklar metal parçaları yağın renginde bozulma bu tarz durumlarda sıkıntı var demektir önemlidir.Boşvermemek gerekir üfleme veya başka bir durum olmasa bıle bunlarda motorun sağlığını belli eden faktörler en yakın zamanda servısle görüşmelisiniz.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Parcalar derken nasil parcalar hocam tam olarak anlayamadim ?
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
erdem661 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2014 Konum: yol bilgisayarı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
sarı renklilerde var metal renkli olanlarda burda gösterdim yatak döküyor olabilir dediler.burada tam bir bilen kişi yok sizce ne kadar tutar yani komple motoru yeniletmem gerekirse hepinize tşk ediyorum...
Düzenleyen erdem661 - 29 Aralık 2014 Saat 11:15 |
|
KAYALAR
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim yagin icindede siyah siyah tortularvar ezinde dagiliyo. Yag degisim daha yeni
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |