|
PEUGEOT 206 ÖNDEN GELEN GARİP SES VİDEOLU -ÇÖZÜLDÜ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
10URAKAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2014 Saat 13:42 |
Merhaba arkadaşlar
İki gündür sizinle yoğun bir şekilde uğraştığımız sağ önden gelen sesi bugün gittim sanayi de çok basit bir şekilde çözdük ses tam olarak sağ davlumbazın iç kısmında benzin havalandırma sibobu ====enjektör basınç pals gibi ustaların farklı isim taktıkları bir mikro havalandırma pistonu var... Bu alet davlumbazın içine bağlı olduğundan titreşim yapıyor usta ses gelirken fişini çekti aaletin bir anda ses kesildi bizde aleti gövdeden biraz ayırdık ve ses gitti Akşam daha çok detay yazarım cep den bu kadar yazabildiğim Fikir belirten arkadaşlam çok teşekkürler |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çözülmesine sevindim en kısa zamanda bende halledicem bu sorunu haklı çıkmamada sevındım çünkü defalarca söyledim triger vs. ciddi motor aksamlarıyla alakası yok bu durumun diye.Bu tarz durumlar tecrübelerimle sabit çünkü bende halledeyim en iyisi basit birşeyse sessiz bir sürüş en güzeli olur kafa dinlerim biraz geçmiş olsun :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
10URAKAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba arkadaşlar.
bugün yazdığım yazıda bir eksiklik olmasın... Düzeltmek istedim. bu bahsettiğim havalandırma pistounu davlumbazın içinde değil... yani sakın sökmeyin. radyatör suluğunun hemen altında.. sağ şasiye içten bağlı.. |
|
yelegen
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sesi giderdiğinize çok sevindim. Parçayı fotoğrafını çekebilir misiniz acaba? Aracın tam olarak neresinde?
|
|
PEUGEOT 206 1.4 XT - OTOMATIK - SUNROOF |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |