![]() |
|
Peugeot 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yorgun307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2014 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yorgun307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2014 Saat 22:43 |
MERHABA ARKADAŞLAR , ARACIM 2001 MODEL BENZİNLİ-TÜPLÜ 307 1.6 XT...SORUNUM , ŞU AN ARABANIN GÖSTERGE PANELİNDE HİÇBİR IŞIK YANMIYOR. KONTAĞI ÇEVİRDİĞİMDE SİLECEKLER ÇALIŞMAYA BAŞLIYOR VE FARLAR YANIYOR...ARACI ÇALIŞTIRAYIM DİYORUM , ÇALIŞMIYOR...AKÜ TAKVİYESİ DENEDİM , BİRŞEY DEĞİŞMEDİ. BİLGİSİ OLAN VAR MI ? BUNDAN 2 YIL ÖNCE ARACIN BEYNİNE SU GİRMİŞ , BEYNİ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALMIŞTIM..1600 TL MASRAF ÇIKARMIŞTI. YİNE Mİ AYNI SORUN ACABA ?
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heralde com 2000 bozuk
|
|
![]() |
|
yorgun307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2014 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yorgun307
![]() ![]() ![]() ![]() |
com 2000 derken hocam ? nasıl bişey ?
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
direksiyonun altındaki sinyal kolu. içinde sargı falan var. yani benim aklıma gelen bu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yorgun307
![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm...elektrikçi anlar dimi bunu ?
|
|
![]() |
|
elektirikça anlar ama çoğu elektirikçi pek yanaşmaz yapmak için. uğraşmak istemezler. siz yine de iyi bir elektirik ustasına gösterin. belki de çok basit birşeydir.
|
|
![]() |
|
emre_65 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
öncelikle geçmiş olsun aynı sorundan şuan bende muzdaribim yaptırmaya çalışıyorum araç içerisindeki sigorta tablası bsi diye bilinir oksik pas yapmış olabilir yada bağlantılarında bi problem vardır yada son ihtimal kumandanın pili bitmiştir ben bsiyi değişmek zorunda kaldım çıkma 450 tlye aldım ostimden geldikten sonra 150 tl sıfırlama parası istediler ben kendim sıfırladım son olarak 50 tl karşılığında orjinal sevisten immobilizer kodunu aldım araca yüklenmesinede 150 tl verdim kısacası geçmiş olsun :/
|
|
![]() |
|
emre_65 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
bsinin arızalı olup olmadığını anlamak için size bi köprü resmi atacağım umarım herkesin işine yarar ben sadece bu köprü için 100 tl verdim çekiciye vermekten iyidir ama önce dediğim bsinin bi fotosunu atarsanız en azından aracınızı çalıştırmanız için yardımcı olabilirim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |