![]() |
|
206 cam suyu deposu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
digichaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı digichaos
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2014 Saat 13:46 |
Arkadaşlar merhaba
Benim cam suyu depom delikti uzun zamandır değiştirmemiştim.Muayene tarihi geldi cam suyu ağır kusurmuş sanırım.Depoyu internetten satın aldım 35 tl ye(ithal). Depo değişimini kendim yapabilirmiyim ve yaparsam nasıl en kolay sökerim.Malum 206 nın altı çok alçak alta girip sökülmesi lazım sanırım.Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler... |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
![]() ![]() ![]() ![]() |
altına girmene gerek yok araçı kırıkoyla kaldır rahat olur kaldırmasanda olurda kaldırırsan daha rahat sağ teker davlumbazını sök arkadaşım orda tek vida tutuyor değiştire bilirsin.
Düzenleyen okaNStarss - 26 Aralık 2014 Saat 16:46 |
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben yeni değiştirdim.
Depoyu sökmek için tamirci sağ tekeri davlumbazı söktü ama oradan çıkartamadı. En son altına girdi öyle söktü yenisini taktı. Bu arada pahalıya almışsınız. Ben buradan sanayiden 25 tl ye aldım. İşçiliğe de 20 tl. Zaten tek ürün. Orjinali daha kalın daha sert. |
|
![]() |
|
digichaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı digichaos
Teşekkürler arkadaşlar.ürün burda 60 tl dediler bende internetten almaya karar verdim 35 tl idi.5-10 lira çok sorun değil şu muayeneyi atlatalım yeter :)
|
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum davlumbazı sök araçında sis varsa sisi sök sisin arkalarına denk geliyo bidonun civatası krikoya falan kaldırmaya gerek yok .Ama sisin yoksa alttan mudahele etmek gerekir.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
krikoyla kaldırısa rahat yapar o yüzden söledim yoksa ulaşabilir ama kolay olası için kriko lazım.
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |