|
307 yağmur ve far sensörü çalışmıyor yardım! |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
byenergy
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2014 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2014 Saat 04:50 |
|
Merhabalar.
2004 model 307 xt sahibiyim. Aracımda yağmur ve far sensörü var fakat açmaya çalıştığımda yol bilgisayarında hiçbir şey çıkmıyor ve çalışmıyor. Araçta pioneer ekranlı dokunmatik teyp var sorduğum servisler teyp orjinal olmadıgı için çalışmaz dediler bunun çözümü nedir acaba?
|
||
suppor
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadasim bende 206 var ama calisma prensipleri ayniysa bende su sekilde
Kontagi bi kademe cevir sadece aku isigi yansin sol koldaki auto yazan tusa basili tut dinnnnn diye bi ses gelcek far sensoru bu sekilde acilip kapatiliyo yagmur sensorude zaten ilk konuna getirince auto o da calismiyo autoda birakirsan sensorun uzerine su gelince calismaya basliyo bukadar yanliz teyiple ne alakaonu cozemedim |
||
byenergy
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2014 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu dediklerinizi yaptım fakat hiç bir uyarı yok yol bilgisayarında 3-4 tane farklı elektrikci ve özel servise sordum teyp orjinal değil ondan denildi.. Sinyal koluda yeni değişti yağmur ve far sensörünü destekliyor..
|
||
lthec
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaş teyp ile alakası yok. benim tey de orjinal değil, hatta teyp hiç bağlı olmasın farketmez çalışır. bence arkadaşın dediklerini farklı kombinasyonlarda yap. akü söküldüğü zaman bende her seferinde tam hatırlamadığım için uğraşıyorum ve her seferinde yapmayı başarıyorum :) işin sırrı soldaki sinyal kolunun ucundaki butonda.
|
||
L T H E C
|
||
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaslarin dedigi gibi benim teypte orjnal degil hatta gecenlerde amerikan park taktirdim ondan sonra calismadi acaba amerikan park mi? Diye dusundugum icin onu soktum fakat alakasi yok tek yer o dugme. Yine forumda arastirirken arkadasin biri 206 ya yol bilgisayari tusu yaptigi konuyu gordum ve bende su dugmeyi bi sokeyim derken ince uclu bir tornavidayla biraz cikarmaya calisirken diiiiiii sesi geldi anlican TAKILI kalmis o dugme. Bende de 2004 307 xt var
Düzenleyen zr'lmn - 26 Aralık 2014 Saat 09:48 |
||
byenergy
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben koluda yeni taktırdım far sensörünü geçtim hadi yağmur sensörünü auto konumuna alıncada yol bilgisayarında hiç bir şey çıkmıyor ve çalışmıyor ben ne yapsam ?
Düzenleyen byenergy - 26 Aralık 2014 Saat 19:35 |
||
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
O kadar bilgim yok :( aslinda diger kullandigimiz arabalarda manuel olarak yapiyorduk fakat aracta ozellik olupta kullanamayinca insanin canini sıkıyor
|
||
byenergy
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen öyle özellik olmasa zaten takmıcam ama özellik var kullanamıyorum bu canımı sıkıyor :(
|
||
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
zaten peugeotun başına ne geliyosa bu kadar çok özellik olmasından geliyor. yapmışlar ama birşeyler hep eksik.
|
||
suppor
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
usta yeni takdiysan bence takan bisiyi eksik yapmis olabilir bak git bida goster |
||
byenergy
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Götürdüm hesapta özel peugeot servisi ama bişeyden anlamıyolar anlaşılan teyp orj değil diye diretiyor.
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |