Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 Cam filmi Fikir
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 Cam filmi Fikir

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 Cam filmi Fikir
    Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2014 Saat 20:20
Arkadaşlar Aracıma cam filmi yaptırcam ancak çok koyu olanlarınını sevmıyorum böyle belli belirsiz görüşü engellemicek bişeyler olsun istiyorum hemde dışardanda tatlı gözüksün istiyorum bazıları hepten yağlı boya ile boyamışsın gibi duruyor camı o koyulukta olan filmlerini sevmıyorum.Ben 1 Numara duşunuyorum ön cam harıç butun camlara ne dersiniz birde aracım 206  füme gibi gri renkte.206 sı olupta cam fılmı olanlar fotoğraf paylaşabılırlermı fıkır açısından birde 1 numara nasıl gözükür fikir istiyorum teşekkürler.
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
Adem Kurtuldu Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Adem Kurtuldu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2014 Saat 21:37
Benim aracimda yok fakat acik renk daha iyi hem sık duruyo hemde aracın ic temizligini belli eder
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
Yukarı Dön
koray.turan Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koray.turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2014 Saat 21:53
Bnde 2numara var sanirim ben memnunum yarin foto aticam ilk firsatta
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koray.turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2014 Saat 21:55
Bana sorarsanizda aracin icinin gozukmemesi daha iyi
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2014 Saat 22:26
Fotoğraf atarsanız sevinirim bende zaten aracın ıçının gozukmesını sevıyorum ama son zamanlarda rahatsız ettı bu durum benı belli belirsiz bir kıvamda bişeyler yapmayı duşunuyorum aracın ıçı dırek net gözükmesin istiyorum.
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2014 Saat 22:43
cam filmine alıstıktan sonra baska arabada kendimi akvaryumda gibi hissediyorum :)
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2014 Saat 00:18
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

cam filmine alıstıktan sonra baska arabada kendimi akvaryumda gibi hissediyorum :)

Cam filmi seven bir insanım ama aracım koyu renk olduğu için siyaha boğmak istemedim hiç düşünmedim yaptırmayı bugune kadar  o yüzden hoşumada gidiyordu böyle ama sanırım ıçersının dışardan bakıldığında tam net gözükmemesi en iyisi olucak tatlı bir karartı vermeyi düşünüyorum :)
Yukarı Dön
suppor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı suppor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2014 Saat 02:51
Benden onceki sahibi 3 numara cekmis filmi folyo gibi gunduz pek skinti olmuyoda gece aynalardan sadece araclarin farlari gozukuyo geri geri giderken cok sakat bi iki kere hafif dokundurdum tampobu :)

Bence ideali onler 1 arkaya istersen siyah folyo cek
Yukarı Dön
zr'lmn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zr'lmn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2014 Saat 09:52
Ben film cektirirken abi 2 numara cek dedim adam bizde numara olmuyor dedi on cam haric yanlara 2 numara ayarinda arka cama 3 numara ayarinda cekti ve gercekten cok guzel oldu. Arka camin biraz koyu olmasi iceriyi daha karanlik yapiyor ve daha iyi gorunuyor. Sende yanlara 1 arkaya 2 cektirebilirsin
Yukarı Dön
yawruaslan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yawruaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2014 Saat 09:58
nokia e72 ile çekmiştim aracımdan kalan tek foto :/ mukavva kartonmu bu demişti bir trafik memuru abimiz :) ama çok yakışmış devam et devam et diye eklemişti :) 

Düzenleyen yawruaslan - 26 Aralık 2014 Saat 09:58
i my quick !
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koray.turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2014 Saat 15:52
Bu da benim aracimin film i

Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koray.turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2014 Saat 15:53
Orjinalini yazan: suppor suppor Yazdı:

Benden onceki sahibi 3 numara cekmis filmi folyo gibi gunduz pek skinti olmuyoda gece aynalardan sadece araclarin farlari gozukuyo geri geri giderken cok sakat bi iki kere hafif dokundurdum tampobu :)

Bence ideali onler 1 arkaya istersen siyah folyo cek

Ayni seyleri bende yasiyorum 2 numara olmasina ragman gece sikinti
Yukarı Dön
serdaralısan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serdaralısan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2014 Saat 17:50
valla kardeşim ben bursadayım bursada olanlar bilir belki geçen yıl aslan oto cama gittim eski camlarımı verdim üste 200 tl verdim çıkma cam verdiler ama orjinal renkli en azında ne ceza derdi var nede etrafımı görmemek gibi gündüzleri yakına gelince içerisi belli oluyor ama akşamları araç içinde kim var göremiyolar bile ama ben çok rahat dışarısını görüyorum içerden
change
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2014 Saat 20:28
Siyah araca gidiyor zaten böyle olması çok güzel siyah olsa hiç düşünmem böyle yaparım görüşü bozması canımı sıkar ama yağmurlu havalarda buhar yapıyor camlar geçenlerde bir vatandaşı son anda gordum Allah korusun araç yenı çalışmıştı kalorifer açık ama ne fayda havlu ile bir iki kez sıldım bıraktım sonra bastım gidiyorum çokta hızlı değildim ama karşıdan karşıya bırı geçıyormuş zor sıyırdım son anda o yuzden yakışsada ön cam fılmıne karşıyım ön cam orjinal kalsın diğer tüm camlarada 1 numara çekeyım en ıyısı ben.koray206 ayrıca örnek için sağol senın aracına yakışmış ama benım araçta koyu olur bu renk o yuzden en ıyısı 1 numara olucak sanırım hemde görüş açısından.yarın uğrayıp örnek bakıcam bır kaç yerede.
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koray.turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2014 Saat 22:14
Rica ederim ne demek 2 numara geceleri sikintili gercekten
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2014 Saat 17:02
1 numara için 70 ve 150 TL fiyatlar aldım.Nasıl sizce arkadaşlar ? Birde dükkanın birinde eleman ısrarla 2 numara çekelim diyor istemiyorum 1 numara yoksa elınde sağol ilgilendiğin için diyorum yok var ama çekmem ben rengi açılcak çektirdiğine değmez falan filan zor kurtardım kendimi ancak tonlarda farklılık var 70 TL diyenin 1 numarası bile koyu geldi gözüme :)
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koray.turan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2014 Saat 18:19
Ben 120tl e cektirmistim garantisi varsa yaptir
Yukarı Dön
suppor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı suppor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2014 Saat 04:03
Rengi siyah olsun usta bence o morumsu falan cekenler var hic yakistirmiyorum onlari

bide filmi cekince eger hava kabarciklari kalirsa film otursun cama gecer olmadi degistiririz diyolar garantisi var falan hikaye ne zamanla geciyo nede degistiriyolar arkadas puntosuna cektirmisti orfan tecrube oldu bize
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2014 Saat 16:20
Yok hocam garanti ye falan bakmam ben zaten bende o tarz şeyleri hikeye olarak goruyorum iş düzgün olsun garantiye kalmasın işimiz.Mor olanlar kalitesizler olanlar güneşten açılıyor artık onlardanda kalmadı pek en dandik malzeme bile mora dönmüyor çünkü onunda devri bitti insanlar yemiyor artık :) havalar biraz daha düzelsin yaptırıcam inşallah rezitanslar tek korkum geri kalanlar kabarsada hallolurda arka cam gerçekten sıkıntı.
Yukarı Dön
denizci33 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı denizci33 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2014 Saat 17:05
çok koyu yapma, kıl polise denk gelirsen yırtar.. ayrıca hafif olanlar muayneden hafif kusurlu olarak geçiyor, bilgin olsun... zaten senin araca aşırı koyu renk gitmez, komik durur.. altı şişhane üstü bilmemne gibi.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6311 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 410 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12638 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 541 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 301 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5050 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 582 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 379 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 616 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 218 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 545 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 752 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2222 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1006 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5530 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4776 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2000 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 505 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2181 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37230 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English