![]() |
|
motordaki bu bağlantıyı anlamadım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2014 Saat 17:48 |
benim aracımda aldığımda açık hava filtresi vardı bende söktüm orjinalini taktım, lakin şekildeki gibi değil benim hortumlar,
bende 2 numaralı boruyu vidayla kapatmışlar, 1 numara boştaydı bende 3 numara ile bağladım ama resimdeki gibi olmasını istedim 1,2, ve 3 ü bağladığımda çat çat sesler gelmeye başladı motordan, 2 den aşırı hava çekiliyor zannımca subapları falan çekti bende şu an vidayı yerine taktım 1 ve 3 ü bağladım öyle duruyor ama bu durum canımı sıkıyor 4 numaralı boru nereye gidiyor acaba onuda çözemedim bende yok acil yardım beklemekteyim. ha birde şu aklıma geldi 4 numara kelebekten ilişkisiz hava çekmekte bu bir yanlışllık olmaz mı? ![]() |
|
Loading...
|
|
![]() |
|
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok mu 106 kullanan anlayan bilen beyler, bi 106 sahibi benim herhalde
|
|
Loading...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |