![]() |
|
Kumanda Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2014 Saat 23:05 |
2002 307 xt min aldığımdan beri kumandası çalışmıyor. Sıkıntının sebebi kesin olmamakla birlikte maliyetin 200 tl ye kadar çıkacağını söylüyor tamirciler. Bu masraf yerine iki elektrilçiye sıfırdan alarm ve kumanda taktırmak istedim ama birincisi tavsiye etmedi ikincisi de aracın elindeki kumandaya uyum sağlamadığını söyledi. 307 sine sonradan alarm kumanda taktıran arkadaşlar yok mu ?
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum İmobilizer çalışıyor fakat kumandamı çalışmıyor doğrumudur. şöle sölim eğer öleyse bu bahçe kapılarını ve benzerini acan kumandalar var kaliteli olanlar ve hepsini uyum sağlar kopyalata bilirsin ona maliyetide 70-80 arası gibi bişey..
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen öyle imo çalışıyor kumanda çalışmıyor.
elektrikçiye değilde bahsettiğiniz kumanda işlerini yapan birilerine gitmem lazım o zaman öyle mi ?
|
|
![]() |
|
Yanlız belirtmemde fayda var ; kumanda sağlam, araç üzerinde bir sıkıntı var .
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Şöle sölim kumanda sağlam olduğunu nasıl anladınız bir clan yapıp test edin bence eğer olursa alırsınız sıkıntı biter eğer araçta sıkıntı varsa bsi alakalı olabilir yazılımını kontrol ettire bilirsiniz
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
İki ayrı yerde baktırdım anahtar sinyal üretiyor ancak araç algılamıyor
|
|
![]() |
|
Yok mu aracına sonradan alarm taktıran :(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34209&title=307-orjinal-sifir-kumandali-anahtar
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Tam yerine gelmişim :) arabam 206 elektrikçi ustamın yanına muhabbete gitmiştim , sonra bi 307 geldi adam arabayı yeni almış , önceki sahibi kumandalı Anahtarı kaybetmiş yedek anahtarla çalıştırıyormuş , tabi Kapıları da kendi eliyle kitliyor neyse adamın oraya gelme amacı alarm taktırıp uzaktan kumnda imiş , bizim usta başladı alarm takmaya , Peugeot nun merkezi kilidini herkes çözemediğinden ÇOĞU cesaret edemez takmaya neyse usta buldu kabloları sonra montaja başladı 1 saat sonra adamın hem Alarmı oldu bende uzaktan kumandası , kumandayı bide anahtarla bir yaptırdı orijinal gibi oldu ,
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
ben onuda anlamıyorum ben kendim kapı kilitine göre yanan fallow me yaptım sislerime 206 altımın actım kabloları buldum bağladım adamlar elektirikçi bunu yapamıyor bunlar hacı muratı bile yapamazlar ya :) yani benim yaptıgım kapı kilitlenince yanıyor ordaki diğer kabloda klitlemeyi sağlıyor :) bunu cözemiyorlar arkadaş...
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
GüZel yapmışın, KARDEŞ benim 206 da fallow me etkin mi bilmiyorum ben gece arabayı istop edince farlar otomatik olduğundan sönmüyor taki Kapıları kitleyene kadar , bu pek önemli değilde , ben arabayı kitlediğimde be açtığımda ses gelsin istiyorum :) alarm da tattırmak işime gelmiyor , kornaya mı bağlasam kitleyince korna ötsün
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
206 orjinalde o şekilde far acma kapama varmı bilmiyorum ama öle olması güzel oluyor. kornada yapıla bilir sadece kapı kilit ucuna diyotla bir röle balayıp tık ettimi bip yapacak okadar yapıla bilir.
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
Kornanın Sigorta'sı nerede su araç kilidine baglıycamda
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
kornanın sigortasına gerek yokki sen direk bir kablo cek aküden araya sigorta at onuda röleye bağlican zaten tetik ucuda kapı kilitten alacaksın.
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |