![]() |
|
Eskimiş Soyulmuş direksiyon hakkında öneri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2014 Saat 21:42 |
![]() |
|
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/siyah-renk-dikmeli-direksiyon-kilifi-137902436burada 10 tl civarı kaliteli olmayabilir amma 25- 30 tl lik ürünlerde var.
Düzenleyen erdemchetin - 23 Aralık 2014 Saat 21:50 |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben şahsen sıfır simit almanızı oneririm.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bence oto aksesuarcilarda yada oto döşemecilerde yapılıyor deriden dikisli filan 75-100 tl arası ama cidden kaliteli ve spor bir görünüm olur.
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
önerilerim sıfır simit alabilirsiniz, 165 tl fiyatı var. http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-DIREKSIYON-SIMIDI,PR-899.html
istanbulda sanayide döşeme isi yapan yerler cok orjinal sekilde kaplama yapabiliyorlar, 206 icin direksiyon 150 tl ye yapıyorlar fabrikasyon gibi oluyor. hatta 206 da vites topuzunada hediye olarak yapan yer biliyorum. birde hb.com da satılanlar var ama cok bisi beklemeyin onlardan. |
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Dikmeli kılıfları öneririm bende yıpranma yok ama hem değişiklik olsun hemde soyulma olmasın dıye kendım kapladım uğraşmayı sevıyorsanız vaktınız varsa veya yüksek miktarlar ödemek istemiyorsanız yed dıreksıyon kılıfı tam cuk oturuyor 206 ya gayette güzel oluyor fiyatı 10 TL düşünürsenız yapımı ıle ılgılı bılgı ve kendı aracımdan görsel ekleyebılırım.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
böyle sadece simit seklinde degilde tamamen kaplayabileceğimiz dikime hazir deriler yokmu acaba
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Tamamen kaplama için araç direksiyonuna uygun kalıp çıkartılması gerekiyor hazırı yok bunu yapan firmalarda nerdeyse simit kadar para ister.Ancak el yeteneğiniz varsa direksiyonu söküp önce kalıbını çıkartın sonrasında herhangibir dericiden kalıba uygun deri kestirerek tamamen kaplayabilirsiniz başka bir yolu yok yani hazırı piyasada yok.Kalıbını alırsanız eğer deri bulmak çok zor ve maliyetli bir iş değil ancak uğraşı ve maliyeti yinede hazır dikme kılıflardan yüksek olucaktır.
|
|
|
![]() |
|
http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-vinil-deri-siyah-sarmali-direksiyon-kilifi-180004/productDetails.aspx?productId=otm180004&categoryId=20024867&SKU=OTM180004
linkteki ürünü alırsanız, el işinize guveniyorsanız aşağıda paylasıcagım forodaki gibi bir sonuc alabilirsiniz. 15 tl ye işiniz hallolur. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rkalkan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
bende aracımı ilk aldığımda kendim hb den bu tür bişi aldım. çok da iyi oldu. ama dikiş 2 saat kadar sürüyor ve parmaklar delik deşik oluyor. Dikiş becerisi zor bişi değil zamanınızda varsa, elinize deri eldiven tarzı bir şey giyerek çok şık hale getirebilirsiniz
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
Yenisi 165 tl. uygulama yaptırırken buna göre düşünün bence
http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-DIREKSIYON-SIMIDI,PR-899.html |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
smiley ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Acaba simidi alsak kendimiz değiştirebilir miyiz?
Yada sanayide ne kadara değiştirirler.
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Dostum biri direksiyonumu kemirdi :) one hal 15-20 tl ver bir döşemeçiye 15 dk. diksinler ne uğraşıyosun sıfırını alacaksın zaten öncedende kaplatılmış soyulan kısım kaplama...
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
Fiyatı belirtilen direksiyon simidi orjinal değil yanlız temiz görüntü olucak orası tartışılmaz ancak ithal ürün olması sebebiyle soyulmalar daha sık gerçekleşicektir.Bu ürünün fiyatı internet üzerinde 140 TL ye kadar inmekte hatta.Yinede orjinal ürüne yakın bir ürün tercih meselesi bunuda alıp taktırabilirsiniz.Bilmiyorsanız değiştirmek zor airbag sökülücek ve anahtar ile sökülüyordu sanırım direksiyon emin değilim şuan dışarda 50 TL den aşağı dokunmazlar usta.
|
|
|
![]() |
|
bence en temizi gidin bir dosemeciye, güzelce kaplatın, butceniz nedir bilmiyorum ama pazarlık edin 140 hallederler. iciniz rahat olur.
|
|
|
|
![]() |
|
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
ben direksiyonumu kplattım çokta güzel oldu dikişleri kırmızı yaptırdım. 120 tl ye mal oldu ama gerçekten çok hoş oldu. fotoğraf çekip paylaşırım burda
|
|
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
Arkadaşlar önce bi fiyat alayım döşemeciden 70-80tl gibi bir fiyata halledebilirsem olur olmazsa hb den alıp kendim yapacağım. |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
165 tl o plastik direksiyona vermektense 150 tl deri kaplamaya vermek daha mantıklı bence ki öyle yapıcam ilk fırsatta :)
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Senin resimdeki direksiyona da zaten kaplama yapmışlar altındaki orjinal simit. O soyulan kaplamayı sökmeden tekrar kaplama yapma hem çok kalın olur hemde çirkin durur bence. Onu sokmeye nbaşla sen. Al bi maket bıçağı kes dikişlerden çıkart at onu. Dikişleri söktükçe gelir. Ondan sonra da al bi deri kaplama 15 20 lira kendin dikersin iki saatte. Gayet de güzel duruyor. Ben oyle yapmıştım hala kullanıyorum. 100 150 lira verilir mi kaplamaya.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |