![]() |
|
206 mı satıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2014 Saat 15:23 |
Arkadaşlar 206 mı satıyorum link; http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=193400767 |
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayrki satislar
|
|
![]() |
|
neyranli ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhabalar, biraz ilanınızı incelemiş bulunmaktayım.bende 206 sedan 2007 model 1.4 comfort 60.000 km deki ereğli delta peugeot yetkili servis bakımlı arabamı yaklaşık 3 ay önce satmış bulunan biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim. araçta tüp yoktu ve trameri temizdi. aracım gerçekten çok temizdi.ama piyasada şöyle bir algı var.206 nın sedanı olmaz diye.pek bilinmediğinden satışıda gerçekten zor oluyor. pazara götürdüm kimse yüzüne bakmadı.araç 8 ay ilanda kaldı, 8000 den fazla insan baktı, 40 yakın favorisi vardı ama kimse açıkcası ilgilenmedi.tam kaldırıcam derken alıcısını buldu.ben 19.750 tl sattım. aracınızda yapılan işlemler motor la ilgili işlemler ve alıcı için çok önemli olan işlemler. tramerdeki 12000 tl lik hasarıda satışınızı baya etkiler. görünüşe göre baya önemli işlemden geçmiş.aynı araçtan satmış biri olarak ilan fiyatınızı tekrar sorgulamanızı tavsiye ederim.. çünkü bir üst modelinden aynı km lerde araç bulunabiliyor. fiyat sizin fiyatınızdır saygı duyuyorum ama fikrimi, belitmek istedim.umarım bu fiyatlarda alıcısını bulursunuz.
|
|
![]() |
|
neyranli ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Hayırlı satışlar. Arkadaşın dediklerine tamamen katılıyorum sedan piyasası cok kötü ve fiyat cok yüksek gercekden.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar yukardaki mobil linki düzenledim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-memurdan-peugeot-206-sedan-78.000-km-193400767/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true Düzenleyen yawruaslan - 22 Aralık 2014 Saat 17:19 |
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Tazy26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
bende 206 bakıyorum 2006 model ile sedan 2010 model aynı fiyata satıldığını bile gördüm ...
şöyle ki duyduğum bilgileri aktarıyorum "hb için üretilen bir motor sedan kasasını nasıl taşısın" "hb az yakıyor ama sedan kasa içiyor" "sırf pazarda bulunmak için sedanı ürettiler ama hb'ten devrişme" vb. bu gibi durumlarda alıcı korkuyo doğrusu
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Sedan 206 iranda üretildiği için millet çekiniyor işçilik konusunda.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |