![]() |
|
Arka Tampon Degisimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tanerkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanerkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2014 Saat 22:52 |
Degerli arkadaslar,
2013 Partner Tepee modeli (siyah) icin arka tampon nereden bulabiliriz? Gecen gun park halinde iken birileri sol taraftan carpmis ve bayagi bir ezilmis ve hirpalanmis, yani tadil edilmesi mumkun gorunmuyor degismesi gerekecek. Internette baktigimda bir turlu arka tampon bulamadim ve sizlerden yardim almak en dogrusu olarak gorundu. Simdiden destekleriniz icin tesekkur ederim. Taner Kaya
|
|
Partner Tepee 2013 Allure
|
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikitelli atatürk sanayi işini görür bence
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
tanerkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanerkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Erdinc Bey tesekkur ederim. Cikma mi yoksa orijinal parca mi kullanirlar, fiyat ne olabilir bilginiz var mi?
|
|
Partner Tepee 2013 Allure
|
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biz geçen ay partner origin ön tamponu 100 tlye almıştık ama sıkı pazarlık yapmıştık boyasız tampondu zaten orjinal sıfr bulmanız çok zor serviste vardır oda ateş pahası atatürk sanayide orjinal çıkma veya yan sanayı bulursunuz ucuza
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |