![]() |
|
Xenon sisler ve muayene |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2014 Saat 16:08 |
Merhabalar. Sis ampüllerimin birisi patladığı için değiştirmek istedim. Muayene yaklaştığı için de xenonları söküp normal ampüle çevirecektim. Pendik sanayiyi 4 döndüm ama tüm elektrikçilere zor geldiği için değiştirmediler. Hatta bir tanesi sisler xenon bile olsa muayeneden geçiyor sıkıntı olmaz dedi
![]() ![]() |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanlıs soylemisler, xenon far fabrikasyon degilse yani sonradan takılmaysa gecmiyor, adamların kuralları boyle. xenon sisden kalan bir arkadasa denk gelmistim muaynede, teknisyene sis mecbur degilki bazı 206larda sis bile yok dedi, o da sende varsa nizami ampul takacaksın, tamponunda sis i olmayana zaten karısamam dedi. bu arada oto aksesuar satan heryerde sarı sis ampulu var dostum. fikirtepe oto elektrikcilerine ugra senin tarafta diye soyledim. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
emre_65 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
arkadaşlar 07.12.2014 de muayeneden geçtim sonradan takılma 40000 kelvin beyaz xenon var ama geçti sıkıntı çıkmadı yanıyosa ve far adaptif ayarı bozuk değilse beyaz dışında bi renk değilse sorun teşkil etmiyor artık fabrikalar bile beyaz gündüz farı kullanıyor normal bi durum olmaya başladı şimdiden kolay gelsin keyifli ve emniyetli sürüşler
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
40000 de bir yanlislik olmasin bu degerde renk mordan kirmiziya doner.
Sis fari baglantisini sokup girin muayeneye o zaman kafa rahat olur |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
19 ARALIKTA BEN VİZEYE GİRDİM VE NE HİKMETSE SİSLERDEKİ XENONLARI UNUTMUŞUM HAA VİZEDEN GEÇTİ AMA SİSLERDE XENON VAR DEDİ BENDE ÇIKARTMAYI UNUTMUŞUM DEDİM ..
GEÇİP GEÇMEMEK KARŞIDAKİNİN İNSİYATİFİNE BAĞLI AMA SANA TAVSİYEM ÇIKART RİSKE ATMA..
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
sis farları her araçta olmadığı için sis farının olmaması yada yanmaması yada yanlış ampul yada xenon takılmış olması hafif kusur diye biliyorum. Ama farlarınızda xenon olsa geçemezsinizb
|
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |