![]() |
|
307 XR 2003 Airbag Işığı Direnç Bağlantısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
db_61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2014 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2014 Saat 15:57 |
|
Arkadaşlar 307 xr aracım airbag hatası veriyor . Hava yastıkları ve direksiyon altındaki bölüm kontrol edildi problem gözükmüyor. Direnç bağlantısı yapılması gerekiyormuş. Kaç ohm direnç takılması gerekiyor. Bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum . Teşekkürler iyi forumlar....
|
||
![]() |
||
syavuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2.2ohm olacak. bu değere çok yakın bile olsa farklı olduğunda bir işe yaramaz. tam değer 2.2 ohm'dur.
|
||
syavuzz@yahoo.com
|
||
![]() |
||
db_61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2014 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
|
Teşekkürler yarın ilk iş deniyorum. Bu Direnç bağlantısı kaza anında airbag açılmasında problem yaratırmı.
|
||
![]() |
||
|
Biraz önce denedim 2.2ohm,1.7ohm,22ohm sorun devam ediyor. Başka nerede problem olabilir direnç bağlantılarını ön koltukların altındaki soketlerde denedim. 2.2 ohm dirençlerden aynı değerde bir kaç direnç denedim
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
iyide hava yastıgı acan araclarda drenc kullanılır hava yastıgı varmış gıbı göstermek icin sizin hava yastıgı acıkmı?
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
10ur28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
|
farkı birşey ama yazmak istedim;
Bende de airbag ışığı yanıyor... Yan direkler ve koltuklardaki airbaler patlak gösteriyor... oto klinik'e gittim direnc atıp varmış gibi göstericez, beyin arızayı almış bir kere beyindende arızayı sileceğiz. ücret ne kadar tutar diyince 150 tl dedi... Normalmidir sizce?
|
||
206 quicksilver 1.6 16V 3K
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
evet normal patlaksa bu işlem yapılır zaten
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
Hayır hava yastığı kontrol edildi açık değil.Direksiyonun içindeki filmler de kontrol edildi problem yok. |
||
![]() |
||
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler bilgisayara bağlandı sorun direksiyon altındaki sargıda gözüktü. Sargı kontrol edildi sargıda problem yok.
|
||
![]() |
||
|
dreksıyondakı hava yastıgının soketi cok hassas oturdu gıbı gözüküyor ama oturmuyor benimkide yanmıştı 3 sefer söktüm taktım lamba söndü kontrol et yınede
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
tamam hocam tekrar kontrol ederim teşekkürler
|
||
![]() |
||
EmRRmE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
|
Merhaba Arkadaşlar,
Konu eski ama fikir vermesi açısından bir yer daha söylüyorum. Bagaj tarafından, tavan döşemesini araladığınızda bir direnç kablo bağlantısı daha bulunmaktadır. Malum arkalar torsiyon olduğundan bazen sallantıda oynayıp hasarlanabiliyor. Orada ki dirençleri de mutlaka kontrol edin. Benim airbag ışığını o kadar araştırdıktan sonra oradaki dirençten yaptığını anlayıp değiştirince ışık söndü. Ayrıca bir dipnot daha: Direksiyonda ki sargıdan da yanabilmesi hepimizin malumu. Bende de bu sorun hala devam ediyor. Direksiyonun yukarı - aşağı ve derinlik ayarlarıyla oynaya oynaya yanmayan bir konuma getirdim öyle kullanıyorum. Benim sorunsuz konumum, direksiyon en aşağıda ve bana en yakın konumdadır. bilgilerinize...
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
+ olarak şunuda ekleyeyim arkadaşlar benimde airbağ ışığı yanıyordu aldığımda nere görtürsem com2000 değişcek yada airbağ sargısı tamiri yapılacak dediler. Formumuzda bir arkadaşımızın konusunu okurken gördüm direksiyon altındaki kapağı çıkarmış ne görsün airbağ soketi gevşemiş yerine oturtunca düzelmiş bende hemen aracıma inip bakayım dedim ve aynı sorun soketi yerine oturttum ve sonuç airbağ lambası söndü.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |