![]() |
|
Kırmızı düğme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ebulasey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2014 Saat 01:19 |
Şoför koltugu ile kapınin arasinda kırmızı renk bir düğme var anahtar şeklinde. Bu ne işe yariyor acaba bilgisi olan varmidir?
|
|
Tepee Pemium Pack
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanirim airbag onn off butonu ondan bahsediyosun
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koltuk ile kapı arasında anlatım tarzı bıraz yanlış olmuş ama arkadaş yakalamış galba olayı aırbag açıp kapatmak ıçın kullanılan panel var orda kırmızı renkte yanındada far ayarları vs vs...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ebulasey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Anlatim yanliş degilde. Ne oldugunu çozdum biraz kurcalayinca. Benden onceki arac sahibi ses sistemi dosetmis bagaja. Oraya bir hat çekmiş elektrik icin. Ve bu hata giden elektirigi kontrol icin oraya yuva actirip anahtar taktirmis. Gelde kafayi yeme:))
|
|
Tepee Pemium Pack
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Anahtari koyacak orayimi bulmus :) |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Ozaman kişisel bir çalışma olduğu için bizler tarafından tahmin etmesi zor oldu diyelim.Yanlız elektrikli egzos falan olsa gizleme çabasını anlayışla karşılarımda ses sistemi için bu kadar gizleme yapmaya ne gerek vardı ortaya bir yerede yapabilirdi ama sağlamcıymış helal olsun demekki aküyü boşalttı bir kaç kez son çare bunu yapmış :) |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
ilk airbag geldi aklıma benim de, sonra NOS mu var acaba dedim
![]() ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bnmde ses sistemimde ac kapa anahtar varda yeri direksiyonun alti yeri cok enteresanmos arkadadin aracondak i :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |