Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >106
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 106 Quicksilver Alıyorum Birkaç Soru(Ustalar baktı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

106 Quicksilver Alıyorum Birkaç Soru(Ustalar baktı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
KuzuX Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KuzuX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 106 Quicksilver Alıyorum Birkaç Soru(Ustalar baktı
    Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2014 Saat 22:20
Orjinalini yazan: outlaw outlaw Yazdı:

Orjinalini yazan: yawruaslan yawruaslan Yazdı:

Orjinalini yazan: KuzuX KuzuX Yazdı:

@yawruaslan

Nasibimiz neyse onu bekleyeceğiz artık kısmet. Belki de daha iyisi düşer para cepte aramaya devam..Handshake

aynen herşey nasip kısmet acele etme ben tam inanırmısın 3 ay araba aradım :) sonunda aldım acele etme benden tavsiye :) bu arada facebookta bir grup var her türlü 106 aracı veya parcası satılan millet orada arac hakkında bilgi sahibi olanlara filan soruyor genelde bilgi sahibi olan yani aracı onceden kullanış yada araştırmış olanlar var yaklaşık 8000 kişilik bi grup hem alısveris hem fikir için güzel bir sayfa tavsiye edebilirim dilersen özelden link atarım

106 GTI GRUBU HER 106 CI KESİN ORDADIR ZATEN ...

Hocam inanırım arıyorsunuzdur ben daha uzun süredir arıyorum araç emin olun :)

Aynen hocam birkaç kişiden daha aynı öneriyi aldım. Zaten takip ediyorum o grubu. Sleepy
Yukarı Dön
outlaw Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı outlaw Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2014 Saat 15:30
Orjinalini yazan: yawruaslan yawruaslan Yazdı:

@yawruaslan

Nasibimiz neyse onu bekleyeceğiz artık kısmet. Belki de daha iyisi düşer para cepte aramaya devam..Handshake

aynen herşey nasip kısmet acele etme ben tam inanırmısın 3 ay araba aradım :) sonunda aldım acele etme benden tavsiye :) bu arada facebookta bir grup var her türlü 106 aracı veya parcası satılan millet orada arac hakkında bilgi sahibi olanlara filan soruyor genelde bilgi sahibi olan yani aracı onceden kullanış yada araştırmış olanlar var yaklaşık 8000 kişilik bi grup hem alısveris hem fikir için güzel bir sayfa tavsiye edebilirim dilersen özelden link atarım

106 GTI GRUBU HER 106 CI KESİN ORDADIR ZATEN ...
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Yukarı Dön
yawruaslan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yawruaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2014 Saat 15:04

@yawruaslan

i my quick !
Yukarı Dön
KuzuX Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KuzuX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2014 Saat 09:08
@yawruaslan

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yawruaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2014 Saat 17:12

@GökhaN

Valla hocam doğru diyorsun da temiz olmayanı mide bulandırır. Gelir birisi laf eder ne heves kalır ne zevk. Alacaksın temiz olmayanı başın ağrıyacak en iyisi temizi boş ver.

@herry 

Adam da zaten piyasadaki araç azlığından temiz olmayan araçlardan dolayı fiyatı abartmış zannedersem. Habire dediği laf '' Temizini bulamazsın en temizi benimki inanmıyorsan siteye bak '' gibisinden. 206 binmek daha mantıklı o paraya. En azından konfor 106 'ya bakarak daha güzel. Klima + Sunroof +ABS + Airbag olan 1.6 xs 'ler var. Vallahi zaten vazgeçtim 106'dan. Heves olarak kaldıConfused

@yawruaslan

Onların çoğunu aradım ben, hepsinde bir sıkıntı var. Ayrıcada klimalı model onlar pek tutulmuyor. Sunroof'lu arıyordum.

@outlaw 

Ya millet de onu diyor zaten hocam. O paraya ondan kat kat daha fazla özellikli araçlar var. Biz 15 lira verince tipine vereceğiz bilen bilir 106 'da konfor 0 özellik sıfır. Ama para parası iyi!. Direk 206'ya yönelmiş durumdayım artık bakacağız Smile

Sitenizden de gayet memnun kaldım içtenlikle vermiş olduğunuz cevaplardan - yardımlardan ötürü buradan teşekkür ederim.Clap

haklısın konfor yok ama işte bu aşk başka kardeşimde 206 var bende 106 :) 206yı neden tercih ederim sadece dizel diye başka bişey için tercih etmem 106 bambaşka bu arada yanlış anlamayında sunroofsuz modeller tutulmuyor filan degil şahsi fikrim klima sunroofdan daha önemli yazın sunroofun bi getirisi yok ama klima çok işe yarıyor ;) ayriyetten adamın söyledigi fiyat gerçekten fazla bende bu özelliklerde bir araç bulmuştum tertemiz değişeni yok sadece 1 çamurlukta boya arabanın görüntüsünü bi görün bunun yüzüne bakmazsınız okadar temiz kapıların açılıp kapanması bile değişikti baktıgım araçlar içinde  ( ben 8 adet araç baktım 8. olarak kendi arabamı aldım) içi dışı pırıl pırıl inanmazsınız 12750ye anlaşmıştım ama nasip olmadı alamadım ve arabayı 5 ay sonra internette 14900 den ilanda gördüm gerisini siz düşünün ;)
i my quick !
Yukarı Dön
KuzuX Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KuzuX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2014 Saat 15:15
@GökhaN

Valla hocam doğru diyorsun da temiz olmayanı mide bulandırır. Gelir birisi laf eder ne heves kalır ne zevk. Alacaksın temiz olmayanı başın ağrıyacak en iyisi temizi boş ver.

@herry 

Adam da zaten piyasadaki araç azlığından temiz olmayan araçlardan dolayı fiyatı abartmış zannedersem. Habire dediği laf '' Temizini bulamazsın en temizi benimki inanmıyorsan siteye bak '' gibisinden. 206 binmek daha mantıklı o paraya. En azından konfor 106 'ya bakarak daha güzel. Klima + Sunroof +ABS + Airbag olan 1.6 xs 'ler var. Vallahi zaten vazgeçtim 106'dan. Heves olarak kaldıConfused

@yawruaslan

Onların çoğunu aradım ben, hepsinde bir sıkıntı var. Ayrıcada klimalı model onlar pek tutulmuyor. Sunroof'lu arıyordum.

@outlaw 

Ya millet de onu diyor zaten hocam. O paraya ondan kat kat daha fazla özellikli araçlar var. Biz 15 lira verince tipine vereceğiz bilen bilir 106 'da konfor 0 özellik sıfır. Ama para parası iyi!. Direk 206'ya yönelmiş durumdayım artık bakacağız Smile

Sitenizden de gayet memnun kaldım içtenlikle vermiş olduğunuz cevaplardan - yardımlardan ötürü buradan teşekkür ederim.Clap
Yukarı Dön
outlaw Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı outlaw Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2014 Saat 11:46
O PARAYA GEL BEN SANA 1.6 XS VEREYİM :)
SIFIR BOYA SIFIR LASTİK KOMPLE BAKIMLI KAZASIZ DEĞİŞENSİZ KLİMALI GARAJ ARABASI ...
NE BU BÖYLE YAA GTI MI SATYOR BU ???
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yawruaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2014 Saat 10:39
16.000 lira yazmıs quicke :D ya millet şaşırmış 14 de etmez usta bu arada max 13 fazlası yok 

10-12500 arası pazarlık edilip alabilecegin araclar var hiç birini tanımam bilmem şimdi internetten baktım arayıp sorgulanması gerekir 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2001-peugeot-106-quicksilver-gri-ici-siyah-106200-km-191692850/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-fare-satista-uygun-fiyata-fiyat-dustu-189332856/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-kmde-pejo-188874696/detay

Düzenleyen yawruaslan - 22 Aralık 2014 Saat 11:07
i my quick !
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2014 Saat 23:47
he bu arada 2 daha eklesem sunu alabiliyorum kısmına hic girme, sonu gelmiyor o isin, 2 ekliosun baska araba bakıosn o modelin de daha temizi icin bir 1 lira daha eklemek gerekiyor dur 1 daha ekliosam 2 daha ekler sunu alırım, 500 tl daha eklersem sunu alırım hatta 250 daha zorlarsam su var diye sonu gelmez. 106 icin cıktıysan yolu bu arabanın temizini bul al, kafanı baska seylerle karıstırma.
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2014 Saat 23:44
şuan girdim istanbuldaki 106 quick ilanlarıa baktım, 16 tane cıkıyor zaten. hepsini tek tek inceledim sayılır. 13 lira istenenleri de gordukten sonra adamın fiyat dusmemesini bi nebze anladım. hem arac yok suan hem de temiz degiller. suan 106 istiyorsan istedigi fiyatı vericen ya da bi sure ertele. bende su an 106 quick alıcak olsam ilanlara baktıktan sonra ilk sırada muhtemelen senin adamı arardım.
tabi bu isler kısmet isleri..
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2014 Saat 20:47

Vallahi arkadaşlar çok midemi bulandırdılar. Aracın sahibi 14.500 diyor birde alarm takacağım dükkanına 15.000 'e gelecek aracın fiyatı. Her kezin ağzındaki laf 15.000 o araca vereceğine 2 daha koy Honda'ya bin. Yada en kötü 15 16 ya Renault clio 1.4 bak diyorlar. Bende bugün gittim araç sahibi ile konuştum, dedim abi durum böyle böyle vereceğim son para 14 veriyorsan ver, vermiyorsan hadi eyvallah. Oda vermedi haliyle vazgeçtim araçtan 206 filan bakacağım artık.. Ama gerçekten içimde 106 bir heves olarak kalacak. Unhappy
Aracın ilanını vereyim 191408795  Sahibinden.com

bu aracın hakkı maksimum 13 bu kadarda temiz bakmana gerek yokki 106 zevk aracıdır alır birsüre binersin istediklerini yapar satarsın kimse 106 ile kalmadı kalmazda bir nevi geçiş arabası ben yıllardır Peugeot nun içinde ve 106 kullanmış biri olarak söylüyorum 11 e fln bulabileceğin temiz bir arac al bin sonra yine aynı fiyatlara satarsın zarar etmemiş olursun.
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
KuzuX Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KuzuX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2014 Saat 20:35
Vallahi arkadaşlar çok midemi bulandırdılar. Aracın sahibi 14.500 diyor birde alarm takacağım dükkanına 15.000 'e gelecek aracın fiyatı. Her kezin ağzındaki laf 15.000 o araca vereceğine 2 daha koy Honda'ya bin. Yada en kötü 15 16 ya Renault clio 1.4 bak diyorlar. Bende bugün gittim araç sahibi ile konuştum, dedim abi durum böyle böyle vereceğim son para 14 veriyorsan ver, vermiyorsan hadi eyvallah. Oda vermedi haliyle vazgeçtim araçtan 206 filan bakacağım artık.. Ama gerçekten içimde 106 bir heves olarak kalacak. Unhappy
Aracın ilanını vereyim 191408795  Sahibinden.com
Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2014 Saat 02:13
14.500 bence fazla. Ama araç çok temiz ise ve uzun süre kullanmayı düşüneceksen üçe beşe bakma.

Düzenleyen Red dream - 21 Aralık 2014 Saat 02:15
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2014 Saat 02:09

Evet arkadaşlar aracı ustaya gösterdim a dan z ye kaporta boya motor mekanik ustaları baktı. Araba full orjinal değişeni yok 2 3 parçada boya var her şey çalışır durumda hiçbir sıkıntısı yok. Onun dışında o tak sesi motor ve şanzıman kulaklarından yapıyor dendi onlar değişecek. Bakan her usta araç güzel alınır dedi ama fiyatını yüksek buldular. Araç sahibi son 14.500 istiyor 13.500 e veriyorsa al dendi. Yoksa 14.500 çok diyorlar. 2 daha koy hondaya bin diyenler felan var. Siz ne diyorsunuz?

dedigin kadar temiz ise 14000 de uzat elini al arabayı. ustalara bakma fazla, para senin paran 500 - 1000 tl icin aradıgın arabayı kacırma. bu arabaların temizini orjinalini bulmak zor. icine sindiyse al derim. klima olayını sormussun, cok onemli degil bence. zaten yazın 106nın camını sunroofunu acar gezersin :) hatta gti alanlar daha hızlı gitsin diye klimayı sokturuyor arabadan :)

Wink
Yukarı Dön
okan77 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okan77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2014 Saat 02:00
2008 yılında ben 13.500 tl ye sattım 2002 quıksılver klimalı sunrooflu modeli... Bence alınır...  Buda benim aracımdı... Aldığımda jant bile yoktu... Hayırlısı olsun...
Yukarı Dön
KuzuX Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KuzuX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2014 Saat 16:36
Evet arkadaşlar aracı ustaya gösterdim a dan z ye kaporta boya motor mekanik ustaları baktı. Araba full orjinal değişeni yok 2 3 parçada boya var her şey çalışır durumda hiçbir sıkıntısı yok. Onun dışında o tak sesi motor ve şanzıman kulaklarından yapıyor dendi onlar değişecek. Bakan her usta araç güzel alınır dedi ama fiyatını yüksek buldular. Araç sahibi son 14.500 istiyor 13.500 e veriyorsa al dendi. Yoksa 14.500 çok diyorlar. 2 daha koy hondaya bin diyenler felan var. Siz ne diyorsunuz?
Yukarı Dön
serdaralısan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serdaralısan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2014 Saat 13:12
arkadaşım 106 aracının sanroflusu tutulandır özellikle gtı flan klimalısıda iyi ama açtığında çekişte düşüş olur die kimse klimalıya aldırmaz hatta olanlar çoğu söktürüp evine koyuyor kompresörü flan sanrolu modeli tutulan yani
change
Yukarı Dön
KuzuX Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KuzuX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2014 Saat 10:49
Orjinalini yazan: outlaw outlaw Yazdı:

hidrolik yağ seviyene bak azalma varsa kaçak vardır ki % 100 yaa direksiyon pompanda kaçak var yada pompanın altında ki yağ haznende kılcak çatlak var orada kaçırıyor..
yağ haznesi 56 - 60 tl bir şey olması lazım ama mutlada pompana baktır ...

Komple hidrolik tesisatına , Motor şanzıman bağlantı noktalarına debriyaja, Direksiyon kutusuna varıncaya kadar detaylı bir inceleme yaptıracağım. Tavsiyen için teşekkür ederim. Baktırdıktan sonra buraya yazarım sorunu.
Yukarı Dön
outlaw Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı outlaw Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2014 Saat 09:22
hidrolik yağ seviyene bak azalma varsa kaçak vardır ki % 100 yaa direksiyon pompanda kaçak var yada pompanın altında ki yağ haznende kılcak çatlak var orada kaçırıyor..
yağ haznesi 56 - 60 tl bir şey olması lazım ama mutlada pompana baktır ...
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Yukarı Dön
KuzuX Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KuzuX Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2014 Saat 22:23
Orjinalini yazan: serdaralısan serdaralısan Yazdı:

tak sesi sanzumanın alt bağlantı takozu yada bağlantı sacı çatladığında oluyor lifte kaldırt şanzuman alt bağlantı takozuna baktır ani kalkışlar yapıldıkça çatlıyor sora kalkarken tak die bi ses geliyor çatal ve takozu 80 tl toplam parça fiyatı hidrolik direksiyonun keçesine bak kaçırma varmı birde hidrolik yağ deposuna bak süzgecini temisle dolduğunda yağ geçmiyor direksiyon sertleşiyor olmadı benim gibi eski hidrolik olmayan tak durduğu yerde sert hafif hareket edince kuş gibi oluyor

Yarın sabah lifte alacağız aracı dediğiniz noktalara güzelce bir göz gezdiririm. Motor kulağı, şanzuman takozu bağlantı noktaları vb detaylıca bakacağım. Ama tahminim şanzuman takozu çünki; araç kalkışta tak sesi ile beraber vites de titreme yapıyor. Muhtemelen takozları değiştirirsek sorun ortadan kalkacak. Hidrolik konusuna gelince mekanik bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum direksiyonda titreme boşluk vb hiçbir sıkıntı yok ama sadece ufaktan sertlik sezdim sinir bozucu geldi bana. Dediğin gibi muhtemelen sağlıklı yağ akışı sağlanmıyor. Sizden bu tarz yorumlar gelmesi iyi oldu bakacağım noktaları aklımda aşağı yukarı belirledim yarın kısmetse araca bakar masrafları düşer hafta içerisi de üzerime alırım. 

-Son olarak araç klimasız sunrooflu tutulanı sunrooflumu yoksa klimalı olanımı?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 61 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 290 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107312 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1443 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 2994 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9112 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8524 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 784 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 748 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1545 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55306 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 296 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1113 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 1848 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 256 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2307 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 566 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 1757 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15906 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English