|
jant kapaklarimi nasil boyarim? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2014 Saat 18:49 |
Arkadaslar jant kapaklarimi boyamak istiyorum sprey boyayla boyasam olurmu altina vernik atmamiz sartmi birde 307 nin jant kapak rengi mat gri olarakmi geciyo
|
|
206rc
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tabiki boyanır boyanın altına vernık degil ustune atılır astar demek istemissın harelde kalıtelı bir sprey alıp altını kece ile zımparalarsan boyayabılırsın
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Astari bu arac boya satan yerlerde bulabilirmiyiz.evet astar dicektim.
|
|
206rc
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
astara gerek yok kece ile iyice zımparala en son suyla zımparala at boyayı sorun olmaz, taban rengıde gri zaten degilmi?boyanı kalıtelı al yanlız marsall falan olsun 2 kat at kolay gelsın, jant boyası de verirler mat dedildir yanlız parlaktır
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Tesekkurler arkadaslar bu boyayi nerde bulabilirim cumartesi haletmem lazim
|
|
206rc
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Önce güzel bir zımpara sonra 2 kat astar boya. Ardından 3 kat jant boyası. En son 2 kat sprey vernik. Olay bu kadar basit, sprey olarak motim tavsiye ederim jant boyası olarak motip var. Gitti gidiyor vb. Gibi yerlerde bulabilirsin.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ama bu saydığım boyaların tanesi 20 lira civarı. 60 tl yapar sadece kapaklar için değermi bilmem. Sprey boyada ucuza kaçma randıman alamazsın.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
suppor
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben 206ninkileri siyaha boyamistim once zimpara at sonra boya ama zimpara degmeyen yerler direk atiyo ve zamanla dokuluyo
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
durumun müsaitse al bir takım kapak tak nekadar güzel boyarsan boya orjinal gibi durmuyor. Ucuz boyalar istenilen görüntüyü sağlamıyor. Ama kendin yapıcaksan ince su zımparası al deformasyonu gider sonra bas üstüne boyayı kullan cilayla uğraşmanı tavsiye etmiyorum
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Aslinda jant almayi dusundum ama ariane jant istedeim bulamadim bulduklariminda fiyati yuksekti forumda satan olursa dusunebilirim yine
|
|
206rc
|
|
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
arkadaşım astara gerek yok 2000lik su zimparasıyla zımparala kapakları temizle üzerine sprey boya al sık ışıl ışıl olur gün metali renk olarak metalik
|
|
change
|
|
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadasım ınce zımpara al normal kagıda yakın bı sey oluyo. Guzelce zımparala sonra yıka toz kalmasın. Sprey boya bı cok yerde bulabılıyorsun 2 3 lira kutusu. Al 4 5 kutu begendıgın bı renk boya. Ben beyaza boyadım bır yıl kullandım sımdı de ustunden bı kat daha zımpara atıp sarıya boyadım. Gayet de guzel oluyo boya boya kullan. Resmi de bu.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
suppor
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Usta ben siyaha boyamistim kapaklari simdide beyaza donmek istiyom sence nasi durur beyaz arac ustunde ?
|
|
suppor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
suppor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
JANT KAPAKLARINI DEĞİLDE LASTİKLERDEKİ YAZILARI BEYAZ KALEMLE YAZ KAPAKLARDA SİYAH ÇOK GÜZEL DURUYOR
|
|
change
|
|
ERDİNÇ
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bijon başları da krom olsa lastik yazılarıda eklendiğinde de güzel olur
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
siyaha neden boyadın ki kapaklaı söksen zaten jant siyahtı. Parlak siyah oldugu için lastikleri sürekli parlatman gerekecek bence. Beyaz nasıl durur bilemed,m araba da beyaz ya bogabilir. Valla bi görmek lazım gözümde canladırmaya çalışıyorum ama. Çok da kötü olmaz gibi. Beyaz arabada beyaz jant gördüm daha önce gayet de hoş duruyodu ama onlar çelik janttı araları acıktı kaliperleri felan da boyamıslardı guzel duruyordu.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
suppor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen usta surekli slikonlamak lazim yoksa cok pis duruyo bu aralar kis oldugu icin temizlemiyom ama dedigin dogru
yanliz icindeki teneke jantlar cok dandik gosteriyodu hatta basdan onlarida boyadim parlak siyaha begenmedim kapaklari boyadim bende beyaz arac beyaz janti sevenlerdenim acaba yakisirmi kararsizim gozumde bi canlandiriyom olmadi boyar bu yazda beyaz kapak gezeriz usta o lantik ustundeki yazilari beyaz kalemle usyunden geeyi bi arakadasda demisti eyvallah krom bijon varmidirki? |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |