![]() |
|
Aracın KM'si Geri Sardırılmış Olabilir Mi ? Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Astra J ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2014 Saat 13:37 |
|
Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben Mert,25 yaşındayım İstanbul'da oturuyorum. Kendim Astra J 1.4T araç sahibiyim. Bir kaç gün önce çok yakın bir arkadaşıma 2. el 2006 model 1.4 dizel 206 aldık. Araç iç dış kondisyonu iyi durumdaydı. Arkadaşta aracı görmeye gittiği zaman kendisinden önce gelenler kendi ustalarıyla gelmişler onların kontrol bilgisine itimat ederek aracı ustaya göstermedi. Fakat aracı denemek için direksiyon başına geçtiğimde km göstergesinde böyle bir durum gördüm. Videoda göreceğiniz gibi ilk başta km 160.000 küsür olarak gözüküyor,sonra yarım kontak yapınca 500.000 küsürlere çıkıyor sonra tekrar videoda gördüğünüz gibi eski haline dönüyor. Nedir ne değildir bu durum bir bilgisi olan var mıdır ?
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar. http://www.youtube.com/watch?v=QafVwM-xx8s
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Şimdi hocam o ilkte çıkan km şudur gösterge uzerınde butona basarsınız ve tekrar butona basana kadar devam eder amacı ıse yapılan km görmek gün içinde veya haftalık ben arada bu şekılde kullanırım.Anahtarı bir tık çevirdiğimizde o km gelir karşımıza daha sonrada aracın gerçek km si gelir büyük ihtimal km sayacını sıfırlamayı unutup aracın km sını duşurmuşler ben bı anlam veremedım açıkçası.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
Hocam ilk gelen normal km olması lazım son gelen günlük km olması lazım ancak burda bir tutarsızlık var bariz oynandığı belli. Normal şartlarda günlük km 1000 km de kendini sıfırlar. Ancak burda bir tutarsızlık var
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
düşürme işlemini yanlış yapmıslar sanki, araç buyuk ihtimal 548600 km de, 10 bin km sora bakıma gotur uyarısı veriyor. konunun üzerinde durun, satan kisiye geri gitmeden once iyice arastırın, bu olayın aslını kesin olarak ogrenin, gerekirse opelin yetkini servisine gidin.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
İlk yazan bakıma kalan km sonraki normal km.
ilk yazan sayaç geriye gider ileriye gitmez bence muhtemelen yanlış rakam girilmiş bu yüzden afaki bir rakam çıkmış. Şahsi fikrim oynama yok ama bakım kmsi yanlış girilmiş mesela 175 bin yerine 575 bin gibi.
|
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
senede 70 bin km az degil yapmamıştır o kadar aractakı yıpranma durumuna bakmanız lazım koltuk dreksıyon vs bıde dızel yani 5664 den sorgulatın bence belli olur o zaman
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bence km oynanmış olma ihtimali yüksek yazılımı düzgün atamamışlara benziyor :)
|
||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
||
![]() |
||
|
hocam yanılmıyorsam bakım km si 20binden fazlaya getirilmiyordu. Günlük kmde her 1000 kmde kendini sıfırlıyordu bariz oynama var kmde yada kafayı yedi araç.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
Bu araçtan uzak durun bence.
|
||
![]() |
||
Astra J ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
Arkadaşlar yılda 70.000km ye tekabül ediyor bu veri. Açıkcası bu da pek mümkün gelmiyor bana,yani yılda 70.000km yol yapmak ortalama olarak. Göstergede de bir yanlışlık olabilir ama hala sırrını çözemedim.
Ayrıca o çıkan 6 tane karenin ne anlama geldiğini açıklayabilecek birisi var mı ? Teşekkürler.
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
motorun yag sevıyesı. sorgulatma yapmadınızmı
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
Tramerden yaptığımız sorguda km bilgisi gelmedi. Daha önceden gelen kişi ustasıyla gelmiş arkadaş ona itimat etmiş.
Yağ seviyesi nerede olmalı sanırım orada da bir problem var ?
|
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
yağ seviyesi oooooo şeklinde olur zaten bu da doluluğu gösteriyor. ooo___ da _ yağ eksikliği miktarı demek. ama km si bence düşürülmüş.
|
||
![]() |
||
|
o zaman göstergede problem var yorumunu çıkarıyorum ben çünkü araçta yağ neredeyse yoktu ve göstergede ooooooo olarak gozukuyordu...
|
||
![]() |
||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
ilk çıkan bakıma kalan kilometre ama o şekilde olmaması lazım.!! hem 20000 den geri doğru sayar hemde sabit yanar... ikinci gelen yağ seviyesi.. 3. ise normal km bilgisi. günlük kilometre için ekrandaki tuşa basmanız gerek...
bence yapmanız gereken bakım km sini sıfırlamak. daha sonra tekrar düşünülür
|
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar bakım km si nasıl sıfırlanıyor acaba ?
|
||
![]() |
||
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
arkadaşaım düşürülmüşse tüvtürke git sor söylüyorlar kayıtlarından
|
||
change
|
||
![]() |
||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
kontak kapalı konumda göstergenin sağındaki butona basılı tutarak kontağı aç ve bırakmadan ekranın geri sayımı bitirmesini bekle. sayım bittikten sonra butonu bırak 20000km gösteriyorsa işlem tamam demektir.
|
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Hocam benim araçta bakıma kalan 23bin yazıyor yani ileri gidebiliyor
![]() |
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |