![]() |
|
307 yolcu camı sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
raconcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2014 Saat 13:56 |
arkadaşlar merhaba forumdaki arkadaşların yardımıyla yolcu kapısı(şoför yanı) içerden açmada problem vardı kapı içeriden açılmıyordu sağolsunlar yardımcı oldular izalasyon ve döşemeyi söküp gerekli onarımı yaptım daha sonra izolasyonu sıcak silikon ile yapıştırdım döşemedeki kırılan klipsleri yenisiyle değiştirip döşemeyi yerine yerleştirip onarım işini tamamladım.Ancak daha sonra cam kapanırken zorlandığını hissettim.Cam açma/kapatma motorunu ellediğimde ısındığını farkediyorum.Acaba problem neden olabilir.
|
|
![]() |
|
Özel6521 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motordan mıdır bilemem ama bende olmuştu camı indirdi kaldırmadı biraz kaldırıp duruyo yada tamamen açıyodu. 2 gün sağ ön cam açık kaldı. ustama götürdüm açtı baktı motordan değil bu dedi. iki tane tetik var biri kırılmış tel boşa kalmış yukarı kaldırırken teli boşa dolamış. 30 tl tetikleri ve teli değiştirdik. inşallah sizin motordan değildir.
|
|
307 Hdi 1.4 Xr 2004
|
|
![]() |
|
raconcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yardımcı olacak fikri olan yada tücrübe etmiş kimse yok mu acaba...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |