![]() |
|
Aracım ne kadar eder? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2014 Saat 10:19 |
Arkadaşlar aracımda bi süredir su eksiltme sorunu vardı radyatör değişti su eksiltmesi devam etti, radyatör değiştikten sonra ertesi gün su komple boşalmıştı usta tüp beynine giden hortumdan su kaçırıyor dedi tüp beyni değişecek yalnız motorda da sorun olabilir dedi.
Bugün aradılar ve motorun yapılması gerekiyormuş conta yakmış masrafı 1500 TL dediler yani kısaca yıktılar beni. Şimdi ben bu aracımı tamir ettikten sonra satmak istiyorum sizce ne kadara satabilirim. Borçlarım var maddi olarak sıkıntıdayım satmam gerekiyor uygun olan fiyat nedir ne kadara satabilirim ve aracı bu haliyle aranızdan almak isteyen olabilir mi? Araç 2007 model, Peugeot 206 Sedan, 1.4 motor, 77.000 km de
Düzenleyen themurat54 - 16 Aralık 2014 Saat 11:11 |
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 bin fiyat koy 19 veya 18 küsüre ver... bence....
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Araba işlerinden pek anlamıyorum ayağımız kessin yerden dedik sıkıntı çıktı. Biraz araştırdım internetten kimi böyle arabaya yanaşılmaz kimide neden alınmasın diyor. İnşaallah çok miğde bulandırıcı bir şey değildir.
|
|
Peugeot 206 Sedan
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
su kaçağı var ve motor bloğunda bir contadan kaynaklanıyor belli. ama önemli olan şu: motor çalışırken soğutma sisteminde su biterse ve hararet nedeniyle motora zarar verirsen daha büyük ve dönülmesi zor bir yola girer. insanlar işte bu nedenle conta yakan araca yanaşmıyorlar.
aracınızın motoru susuz ÇALIŞMADIYSA, sıcaklık ve hararet nedeniyle zarar GÖRMEDİYSE, motor contasını yaptırıp sorunsuzca binmeye devam edebilirsiniz. satarken de değeri düşmemesi lazım. Ama motor zarar görüp rektefiye ve taşlama işine girerse ozaman şüphe duyulur. illa satacam diyorsanız iş sizin vicdanınıza bakar. piyasada bir sürü araç var rektefiyeli olup, hararet sebebiyle kapak taşlanmış. satıcıya sorunca anahtar değmedi diyor. alıcı da anlayamıyor. 1500tl ücret tam olarak ne için isteniyor? parça işçilik nedir ayrıntısı? |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Araçda en fazla 90 dereceyi görmüşümdür benim farkettiğim bi hararet durumu olmadı hocam. Şuan işyerindeyim babam ilgileniyor, babamla görüştüm conta yanmış 1500 TL masraf tutacak demiş şuan bildiğim bu rektefe falan demedi. Benim tahminim işçiliği de
|
|
Peugeot 206 Sedan
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece conta ve işçilik 1500 çok fazla.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Evet daha sonradan babamdan öğrendim triger, bujiler vs. vs. bakım amaçlı parçalarıda değişmesine babam okey vermiş fiyat bu yüzden yüksek çıktı. Bu arada aracı satıyorum ilgilenen arkadaşlar olursa sitenin alım satım bölümüne linki yazacam. |
|
Peugeot 206 Sedan
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |