![]() |
|
GAZ KESME VE MOTOR DURMA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mbsb44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2014 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2014 Saat 15:22 |
ARKADAŞLAR ARAÇ 206 1.4 HDİ SABAH ÇALIŞTIRDIM ÇIKIP Bİ SİGARA İÇEYİM DEDİM MALUM BEKLEMEK GEREK BİRA SONRA MOTOR SESİ DEĞİŞTİ TEKLİYORMUŞ GİBİ YAPTI BİNDİM GAZ VEREYİM DEDİM YEMEDİ SONRADA DURDU MOTOR. YOLA ÇIKTIM YOLDA DA İKİ DEFA MOTOR DURDU. NEDENDİR BİLEN VAR MI YADA BAŞINA AYNISI GELEN
|
|
MBSB44
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onların genelde mazot elcegi var tansıyon aletının pompası gıbı elle sıkmalı ondan yapabılıyor mazodu geri kacırma yapıyor istop ediyor filitre pompayada baktırmanız lazım
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
mbsb44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2014 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
eyvallah kardeşim... enjentör gitmiştir diyenlerde varda bilmiyorum. işin aslı bu ara üstüste geliyor sanayiye girmekten korkar olduk.
|
|
MBSB44
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
yokya hemen pahalı mazemelere gırmeyın milletin agzı alışmış filitreleri degiştirin pompaya baktırın
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
emre_65 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
kardeşim geçmiş olsun hava filtresinin kelebek boğaza girişine kadar hortumu takip et hava kaçağı varmı diye eğer yoksa kelebek boğazını temizle uygun malzemelerle kendin bile yapabilirsin geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
burdAN ne bilelim servise götürmek lazım. bi sürü nedeni olabilir.
|
|
![]() |
|
emre_65 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
amacımız bilmek değil zaten yardımcı olmaya çalışmak
|
|
![]() |
|
eyvallah kardeşim elbette öyle. sorun mazot pompasının sensöründeymiş gitti 400 lira
|
|
MBSB44
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |