![]() |
|
KELEPİR PEUGEOT JANT LASTİK TAKİMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2014 Saat 00:10 |
Arkadaslar 2011 model 206 + orjinal jant ve lastik takımımı bijonları ve jant kapaklarıyla beraber satıyorum jantlar piano black yani parlak siyaha daha yeni boyanmıstır jant lastik aldığım için ihtiyaç fazlası olduğundan satıyorum jant larda kesinlikle kırık kaynak cizik yamukluk yoktur lastikler 30.000 km kullanılmıştır ve kesinlikle yama patlak yoktur orta hallidir muayeneden hatasız olarak geçmiştir yani o kadar iyi durumdadır 4×108 bijon olup bi çok araca uyumludur lastikler Goodyear markadır ebat ise 175 65 14 dür.
GÜNCEL 225 TL İlan numarası 192286936 Düzenleyen sahbaz24 - 04 Ocak 2015 Saat 00:44 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Satışlar...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Eyvallah
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim işini bozmak gibi olmasin ama bugun aynı sekilde bende sattım lastik jant ve kapaklarıyla birlikte 150tl bilgin olsun
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayirli satislar
|
|
![]() |
|
Yok Estağfurullah dogrudur ben 4 sene ilk arabamin satmistim lastikler berbattı 150 ye vermiştim bu aracimin lastikleri daha iyi jantlar yeni boyalı 150 ye bence çok uygun vermissin ama açık pazar tabiki forumdan almak isteyen arkadaşlar olursa elimden gelen güzelliği yaparım bende
|
|
![]() |
|
Güncel arkadaşlar 250 TL
|
|
![]() |
|
225 lira güncel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |