|
AKL Lpg de karar verdim... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
adem61
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2014 Saat 18:07 |
2011 206+ aracıma lpg taktırıp taktırmamak konusunda çok kararsızdım ancak usta beni ikna etti. Sorun sadece fiyatta esneklik olmaması. Akl için 1500 tl den aşağı olmaz diyor. Taktıranlar var mı ve bu fiyat normal mi ?
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rahat ediyım dıyosan brc landırenzo dan şasmayacasın akl ile atiker aynı degilmi 1000 lraya atiker takıyolar harelde
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
adem61
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
AKL de sadece atikerin tüpü kullanılıyormuş,diğer parçaları ve kiti italyanmış. Bir de benim aracıma başka bir marka olmuyormuş.Ustanın yalancısıyım.
Usta Karadeniz bölgesinde bu konuda çok tanınan birisi. Giresun Eynesil de Erol usta dediğinizde hemen herkes işin ehli diyor.Güvenmekten başka çare yok...
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
5 tane peugeottum oldu hepsındede atıker vardı olmaz dıye bişey yok akl ile atiker farkı dediginiz gibiymiş yazılımlarıda farklıymış yinede fıyat fazla gibi geldi brcye 1700 gibi fıyat veriyolar atikerde taktırabilrsın o kadar paraya gerek yok bence
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
adem61
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Usta, Atiker olmuyor bu araçlarda, arıza lambası yakar diyor ve farklı bir yazılımı ola Akl den başkası olmaz diyor.3 bin ya da 5 bin liralık tak desen de takmam diyor. Allah'ı bir biliyoruz,inanmaktan başka çare yok. Benzine verdiğim paraya acıyorum valla. Km 38 krş yakıyor aracım ve lpg takılınca 165-170 krş yakacak diyor.Bu kadar düşer mi bilmiyorum ama 20krş ta yaksa benim için çok iyi.
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlısı olsun herkez daha fazla para kazanmak istıyor bişey diyemem benim 206 varken şehir ici 250 uzun yol basmassam 180 190 falan yakıyordu şehir içi ise soyledıgınız 165 hikaye yanlız:))
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |