![]() |
|
206 modifiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
alihan59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2015 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2015 Saat 14:57 |
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sisleri geri söktüm Zaten güzel değil di
|
|
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Kaplama fena durmamış aslında ama ışıklandırmayı eskiye göre öldürdüğü bir gerçek.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Eger durumunuz varsa sislere xenon alin yada renkli ampulde olabilir daha sık durur benim aracimda aynı renkte koyu mavi yaptim sislere cokta iyi oldu bence
birde on farlari yeni kasa h7 fari ve arkalarida 206+ stop yaparsaniz cok yakışır sonrada 5cmlik eibach spor yay on tampona lip marspiyel ve arka tampona ek guzel olmaz bence sade ve sik durur normal haliyle... Düzenleyen a.kurtuldu - 17 Ocak 2015 Saat 21:34 |
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
http://www.ebay.com/itm/Spoiler-Cadamuro-Peugeot-206-/291356143817?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item43d62df0c9
bu spoiler taksam sizce nasıl olur rc den iyi durmuyor mu
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ön arka siyah tampon bantları , araç içi orta konsol , kapı kolları , gibi plastik akşamları parlak yapmak istiyorum verniklesem parlak olur mu Yada piano black mi boyattırsam gerçi boyası parlak oluyor ama piyanoya vernik atmadın mı gene soluk oluyor , o Yüzden su haline sadece vernik yeter mi
Düzenleyen monalos - 02 Ocak 2015 Saat 22:05 |
|
![]() |
|
pejo34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2014 Konum: Peugeot 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
aracımdan folyo ile far karartma http://i1289.photobucket.com/albums/b501/ilkertesko/IMG_0161_zpsfa31f7db.jpg |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Nette biraz arastirdim amblemi sokup yapiyolardi sanirim ben biraz tornavidayla kanattirdim kirilcak gibi oldu biraktim
karbon tarzi kaplamalar güzel duruyo detayli bi anlatim olsa :/ |
|
![]() |
|
:) gece 12 de aklıma düşt telefonun flaşıyla indim Aşağıya filmin yapışkanının jelatini çıkarttım amblemin üstüne yapıştırdım normal cam filmlerinden kalın olduğu için hava kalmadan yapıştı sonra amblemin kenarlarını düzelttikten snra filmin kenarlarını çakmakla ısıttım
Sislerde ise aynısını Yaptım , kenarları çakmakla ısıtarak içeri doğru katladım |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
kaplamayi nasil yaptiniz. Sicak hava gerekmiyo mu. |
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Modifiye parçaları satan tuningciye git , kırmızı film al sonra kapla ben 5 liralık aldım hem sisleri kapladım hem amblemleri daha da var film 2-3 liralık senin işini Fazlasıyla görür
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Peugeot amplemini nasi kirmizi kaplaniyor bende yapmak istiyorum onve arkaya :/
|
|
![]() |
|
Teşekkürler , sisleri beğenmedim çıkarttım bide pembeyi deneyeyim
Park lambaları aldığımda vardı ben yapmadım , ben orjinal sanıyordum o ampulleri , bide Amerikan park vardı ama modüle yapmayıp taş dirençle yaptıkları için sinyaller gözükmüyordu, söktüm şimdi modül alacağım. Depo kapağında benzin yazıyor :) , bazı pompacılar dizel takıyorda ):) ama şimdi tek bi yerden alıyorum benzini o Yüzden Yazıyı sökerim. Film ve spoiler Aklımda , sade Olmasını bende seviyorum, bi jant Atıcam arabayı yay atsam mı diye çok düşünüyorum teşekkürler |
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Kapı çıtalarını, tamponda ki siyah kısımları felan sakın boyama. çek siyah film 17'' jant yürü. Orjinal candır.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
depo kapagının uzerındeki o kırmızıyı cıkart bence alakasız durmus
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Aracın cok duzgun duruyo bence fazla oynama. Bi jant bi spoyler yap. Sisler ve farları yapabilirsen zenon yap. Hafif bi far karartma. Çıtalar bence boyle daha guzel duruyor. Kaliper ve kampanaları kırmızıya boyarsın jant takınca ya da limon sarı cırt bi yeşil vb renge. Cam filmi gider.Tavana siyah folyo atabilirsin. sade ve kaliteli seyler yaparsan cok guzel durur.
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
kopiiilcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kopiiilcan
Dostum parklarin herhalde ampulunu değiştirdin. Hoş olmuş. Ne kullandin acaba???
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Gümüş gri araçta ışıklandırma için size şöyle bir ip ucu vereyim kırmızı değilde pembe sisler.Farları şeffaf cam yaparsanız amerikan park(Turuncu).Ve kısa var olarakta çok düşük tonda parlak mavi renk kullanılırsa şahane oluyor deneyin bence.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |