![]() |
|
307 ön yolcu kapısı kilit sorunu...Lütfen yardım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
raconcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2014 Saat 13:58 |
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce aracımın ön yolcu kapısı(şoför yanındaki yolcu kapısı) içeriden açılmamaya başladı.Kapı içeriden açılmama hariç her işi görüyor. Kapılar kilitleniyor kilitler açılıyor dışarıdan kapı açılıyor ancak içeriden kapı açılmıyor. Araştırmalarım ve sağolsunlar forumdaki diğer arkadaşların yardımıyla demirin çıkmış olabilceğini söylediler kapımı düzgünce açtım izolasyonu düzgünce söktüm. Benim peugeot 2006 model makyajlı kasa demir yerine tel kullanılmış kapı açma kolu teli çekiyor kilit tarafından kapı açılmıyor acaba sorun kilitte mi? Resim ekledim. Yardımlarınızı bekliyorum.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benımde basıma geldı ıcerıden acılmama hem içeriden hemde dısarıdan aynı anda kapı acma kollarını tutup kapıyı acmaya calısıldıgında içerideki kapı kolunun teli zorlayınca cıkıyor kılıt yerınden cıkan yere dıkkatlıce bak cıkmısmı bırde kılıt pımı var telın cıktıgı yerde telı kılıtlıyor cıkmaması ıcın kolay gelsın onu mutlaka tak yoksa çalışmıyor tekrar tel cıkıyor
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
raconcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam kilidi sökmeden mi kilit yerine bakayım zorlayım teli yerinden çıkartayım?
Düzenleyen raconcu - 12 Aralık 2014 Saat 14:30 |
|
![]() |
|
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
Musti aynı şeyleri ve bir kaç ekl olarak söylediklerim dışında sorun çıkması imkansız nerdeyse getir dedim sana kilidi knki :) benim hala eski araçtan kalma kilit konusu var sensör yüzünden hadi geçmiş olsun dediğim gibi en son bana bırak kilidi :) : )
|
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
![]() |
|
kanki yaptım kilidi :D
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tebrıkler
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
ismailkaya hocam yardımların için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
TRK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Selamlar. Aynı sorun bendede var artık. Peki kapıyı nasıl sökücez?? |
|
2005 Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |