![]() |
|
307 1.6 benzinli titreme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
resulacar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2014 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı resulacar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2014 Saat 16:42 |
Slm arkadaşlar , 307 1.6 benzinli arabamı alalı 2 hafta oldu , alır almaz küçük çaplı bi bakım yaptırdım . Filtreler , yağlar bujiler falan değişti . Araçta nedenini anlıyamadığım bir titreme var , 1. viteste kalkışlarla 2. viteste ve 3. viteste yapıyor 4ve 5 te yapmıyor . Benzer bir sıkıntı yaşıyan varmı acaba yada yaşayıp çözüm bulan . Yardımınızı rica ediyorum .
|
|
ALDIK AMA BAKALIM
|
|
![]() |
|
resulacar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2014 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı resulacar
![]() ![]() ![]() ![]() |
dipnot : araç 2004 model |
|
ALDIK AMA BAKALIM
|
|
![]() |
|
tnt473 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir kaç ihtimal var Gaz kelebeği, Devir Sensörü yada Egzos oksijen müşürü.
Ben de sağolsun 3 ü birden arızalanmış. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı resulacar
alırken bilgisayara bağladığımızda , oksijen sensör arızası vermişti , tamircim ciddi bişey deil dedi , bundan olabilirmi acaba ?
|
|
ALDIK AMA BAKALIM
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı resulacar
sizdede aynı sorunmu vardı ? değiştirdiğinizde düzeldimi peki ?
|
|
ALDIK AMA BAKALIM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |