![]() |
|
bir daha galeriden araba almak mı ASLA!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2014 Saat 12:17 |
başlıktada dediğim gibi bi tane 307aldım. galeriden, aldığıma alacağıma pişman oldum. tabiki tüm galericiler aynı değil ama en az % 80 i böyle yalan dolan şeklinde çalışıyor. diyeceksiniz ki alırken göstermedin mi? tabi ki gösterdim ama olmayan şeyler çıkmaya başladı. ve arabadan soğudum. konfor desen var. görüntü desen mükemmel ama işte bu sorunlar canımı sıktı. yani anlayacağınız galericilere güvenim yok artık. Düzenleyen xmen - 14 Mart 2015 Saat 11:26 |
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
galericilere artık güvenim kalmadı diye düzelteyim
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
galeriden araba almıyorum aldırmıyorumda işini hakkıyla yapan kalmadı denecek kadar az
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
katılıyorum üç kağıdın yasal yolu
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Galeride değil ki olay tamamen şans sahibinden yazıpta komısyon karşılığı araç satan aracın geçmişini bilmeyen kafasına göre senaryolar yazan bir dünya insan var ortalıkta ama gidip galeriden almakta şu devirde bu söyledıklerımi şansa bırakmak yerıne bile bile yapmak gibi birşey oluyor geçmiş olsun dediğiniz gibi çoğu paragöz üçkağıt peşinde bu insanların yazık.Ancak çok ciddi sorunlar olmadığı sürece bence araçtan soğutmayın kendinizi ikinci el alınan her aracın masrafı vardır kimden alınırsa alınsın bu böyle.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
valla hocam haklısınız bir bakıma. galerici dediğimiz kişiler geçmişini bilmediği bir arabayı alıyor ve geçmişini satın aldığı insanın anlattığı kadar biliyor süslüyor püslüyor satıyor.
birde bu işler biraz şans meselesi. bende 307 alalı 7 ay kadar oldu alırken 3 yere gösterdim sürüşü konforu performansı harika diyecek bişe yok ama elektronik konusunda öyle bir illalah geldiki bana peugeot diyince biri burun kıvırır oldum. ABS fault antipollution fault airbag fault gibi hatalar alıyorum. airbag sargısını değiştik airnbag faulttan kurtuldum derken bugün yine yandı. maf sensörünü değiştim antipollution faulttan kurtuldum. abs beynini can hattını baktırdım ne yaptım ne ettiysem ABS faulttan kurtulamadım. harcadım 3.000 tl ama sonuç yine hiç ![]() 98 model fiat marea kullandım bir kere beni yolda bırakmadı bu araçdada ne kadar arıza işığı varsa disko topu gibi önümde fırıl fırıl yanıyor. kullandığım 206 da elektronikten çok çektirdi bana ![]() Düzenleyen samet2461 - 11 Aralık 2014 Saat 20:23 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
Allah kotu niyetli insanlarla karsilastirmasin arkadaslar. Yapacak bisey yok aldik bir kere.
Düzenleyen xmen - 11 Aralık 2014 Saat 21:13 |
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
xmen ne oldu aracın ne tür sorunları var biraz anlatsaydın, ben galariden almadım ama her ay saniyedeyim benim araç maaş gününü bekliyo maaştan önceki hafta hemen bi masraf çıkartıyo
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
arkadaşım valla insanlardada biraz alınmayın ama salaklık var galerici kar yapmaya alıyor bi sorun olsada demezki bi siena boyadım arkadaşımındı sattı aracı kazalıydı ama kayıt yok galerici almış kuzenim araba buldum kaza yokmuş boya flanda yok dedi gel bakalım adam öyle diyo dedi götürdü beni gördüm yaptığım araç plaka bile değişmemiş adama geldik neyi var diye soruyoruz adam orjinal km diyo 86binde km biz satarken 233bindi ee dedim lpg yeni takılmış sözde arkadaşım 4 sahibiydi bu ilk sahibindenmiş boya değişen yok diyo abi bu aracı ben yaptım bari yalan söyleme dedim sen benzetiyon dedi peki hadi dıştan sol kapı bantındaki boya ney dedim siyah üstüne hafif taşmış mavi boya var ama tam ucunda insanlık hali kaplarken bantı tam oraya çekememişim onu geçtim şoföt koltuğunun altına eğil kırıktı ben kaynattım dedim eğildi baktı tamam ya satmıyom arkadaş dedi sana satılık malım yok dedi aracı 9a sattı arkadaşlım adam 14500 diyo yok dedim
|
|
change
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
mesela ben aracımı satıyorum 94 106 xsi aracım var ilk sahibiydim araç siyahtı ankaraya gitti ordan denizliye araca tampon yapmışlar yandaki faturaları çektirmeyle düzlemişler kaputu uzatmışlar rengini sarı yapmışlar beyin yanmış bursada başka birinden arım aracımı tanıdım beyin bmw nin bosch marka eski bir beyniydi piyasada yok bulmak imkansız neyse aldım aracı karbüratör distribitör yaptık çalıştırdım yatak vuruyor sıfır krank piston hereyi aldım 4500e aracı aldım 6bin motora harcadım elektrik tesisatı flan derken gtı jant buldum taktım sac jant vardı muayene yaptırdım akıslar değişti galerici gelmiş bi baktıralım baktır alcakmış galericiyim demiyo ama daha önce gördüm adamı tanıdım servis radyatörü reno diyo ya orjinal 106 bilmesem tamirci olmsam neyse akıs değişcek yazmış şanzuman değişcekmiş motor bitikmiş şişirmiş adama döndüm kaç para aldın dedim ben tamirciyim kendim yaptım motoru dedim bir tane vites çubugu değişecek kısa olan 20 tl arka amortisörler değişecek 90 tl ön takımdanda rotiller değişecek ama komple salıncaklar değişirse daha iyi olur dedim sağ camında fitili yırtık cam sıkışıyo dedim adam 3 e alırım aracı dedi ben verirsem al sana 15 dedim kızdım ustayı patronunun yanına çağırdım abi 50 lira verdi böyle dedki bu arabayı ucuza kapatalım demiş toplam 250 lira masrafı var alanada parçayı alsın para almadan değiştircem bi hafta sonu peşin 8500e bıraktım 106 1,6 svalf motor 10 yıl daha tık demeden gider kendime yaptım çünkü
|
|
change
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
aracınızın özellikleri, hasar ve aldığınız fiyat nedir.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Aracim 307 premium.guzel araba baya ozellikli.ornegin klimayi aciyorum on cama basiyorum butun hava ayaklarimda.goturdum baktirdim klimaya yon veren motor yok, arka cam isiticisi calismiyor, aldigimda hava gunesli idi ve aldigim kisi bunlarin hepsini biliyordu ve soylemedi.bi kac sey daha cikti.bosverin onlarida soylemeyeyim 😞
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |